|
||||
|
||||
ajde da ti pomognem ja...u pitanju je drzava sa pocetnim slovom Ö
|
|||
|
|||
pa nisam vam ja Armin Asinger a ti vumi nisi anruf-dzoker i ovo vam nije kviskoteka
|
|
|||
|
|||
izlet
Citat:
|
|
||||
|
||||
meni su sve sume iste- stablo do stabla , neka gusca neka opet rijedja
|
|||
|
|||
slicne su sve ali ipak ima i malo razlike inace bi moglo da se desi da nepoznajemo vise ni svoju sopstvenu sumu (desava se i to po nekada)
salim se malo , jeste olja u pravu si ova suma me izbliza dosta podseca na ovu sumu od pre par meseci .... tj. njen pocetak ... tj. znas sta mislim |
|
|||
|
|||
Izlet nr. 3
ostajemo i ovoga puta pri istoj temi (jucerasnji)Izlet nr.3 ili jos bolje poseta (foto schoting) jos jednom mestu na kome su vrsena arheoloska iskopavanja ... ! ok svi verovatno znamo cemu ove interesantne rupe u zemlji sluze i da je neka dobra stvarcica iz njih izvadjena ali mozda bi neko mogao nesto vise o tome da napise kao na pr. kako se to radi , kojim alatima , koliko dugo traje , dali predmeti budu u celom i kompletnom stanju itd idt ...
|
|
||||
|
||||
Bas cudno
|
|
|||
|
|||
dobr si to zapazio , ipak je to najverovatnije slucajnost zato sto se radi o rusevinama koje su uz to vec i popravljane i restaurirane pomalo....
|
|
|||
|
|||
ne tako davni izlet nr 4
fotke sve govore
vidi se da je vlasnik njive pokusavao odkopati i vjerovatno ovaj kamen izbaciti iz svoje njive .. u daljini nekoliko koje je uspeo odvuci van nje .. Promijenjeno od Miki (09.02.2007 u 05:51 sati) |
|
|||
|
|||
Miki jesili trazio vec na tome lokalitetu , puno obecava ako vec netko nije sve prevrnio .....
|
|
|