|
||||
|
||||
losi novcici ko da su u kiselini bili,zajsta neznam zasto je tako....bar je tamo planina,zemlja se ne obradjuje i nema vestackog djubriva....
|
||||
|
||||
xaxaxaxa,neeeee,taj je dzokovic.....a ovaj je mika
|
|||
|
|||
a dobra i ova NOKIA , fine fotke :-)
|
|
||||
|
||||
n95 8gb....ljubav na prvi pogled jos od prvog dana kad je izasla,zauzela je mesto u mom dzepu
|
||||
|
||||
Bravo jedini, motivi su prva liga, majstorski odrađeno, a slike loše, zahvaljujući multipraktiku s nikakvom optikom. Prije si kvalitetnije razmišljao : - Telefon za telefoniranje
- Fotoaparat za slikanje - Kamera za snimanje - Traktor za oranje - Automobil za putovanje - Terenac za lov i ribolov - .......... U konačnici zdravo razmišljaš - pokrij se koliko i kako možeš. Nisam u ništa boljoj poziciji, nekoliko godina čeznem za kvalitetnim digitalcem. Sve u jednom je nužno zlo i ništa više. |
|
|||
|
|||
Lepe fotke, posto si vec otvorio temu hajd da i ja ubacim neku........
|
|
||||
|
||||
Citat:
slazem se i sa tobom i samnom al sta ces,nemogu nositi kvalitetan digitalac i kameru i telefon iostalu pratecu opremu tada bi mi stvarno trebao radetov stojko.... a iskren da budem dati puno para za dobar digitalac i koristitiga mojim blatnjavim rukama....i ne bih....kad bi samo video na sta lici ova moja nokia.....al ja kupujem ono najskuplje sto izadje i koristim koliko god da traje pa makar i bila zastarela tehnologija
|
||||
|
||||
bravo kratki,jako lepo
|
||||
|
||||
iznad magle
|
|||
|
|||
Sjajne slike Eclipse4. Bas mi se dopadaju. Naravno kad se gledaju iz tople sobe.
|
|
|
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
naj oglas 2009 godine.... | eclipse4 | Zanimljivosti | 16 | 17.11.2009 12:37 |
slika | Cezar Veliki | Kako? | 13 | 01.05.2009 02:04 |
Srecna nova 2009 | Nigrianvs | Zanimljivosti | 19 | 03.01.2009 20:20 |
par slika.... | eclipse4 | Antika | 12 | 19.05.2008 22:06 |
slika??? | lila | Novi vijek | 2 | 10.07.2005 19:12 |