|
||||
|
||||
Misljenje
Nisam bas siguran da ce ovo dobrim roditi. Na forumu ima tek par desetina aktivnih i nekoliko desetina onih koji se periodicno jave . . . ako se jos podele po grupama . .? Verujem da svi, bez obzira na temu ili period koji ih najvise interesuje, vole da vide i da procitaju i sve ostalo sto se tice arheologije. Ja sam jedan od takvih, znaci li to da cu morati da budem clanom svih tih grupa? Sta ako jedan enigma, acervonec i jos njih par odluce da budu clanovi samo jedne grupe . .? Imam, recimo, odlicnu komunikaciju sa praistorijskim bratstvom i mimo foruma . . . Ja ne vidim bas neki razlog za ove podele, ali, hajde da probamo, da vidimo.
|
|||
|
|||
Da li se interesne grupe moraju striktno odnositi na arheologiju ili mogu i na druge teme, tipa lov, ribolov, filateliju, fudbal...
|
|
||||
|
||||
Ili na primer interesna grupa ljubitelja antiknih žena preko 3 banke )))))
|
Korisnici koji su se zahvalili korisniku Banatski šetač na prilogu | ||
|
|||
|
|||
Ja iz iskustva znam da se sve podjele lose zavrse
|
|
||||
|
||||
... forum kao forum već ima svrhu... dodatne podgrupe i klanovi tipa Srem vs. Ostali ili Deus vs Ostali... ne znam šta bi napravile,...
Poenta je u kačenju nalaza, a ja nažalost nemam vremena za izlaske,... Takva tura naišla...
|
||||
|
||||
A da onda oragnizujemo sve to tako da se te nove grupe bave sasvim nekim drugim temama koje nemaju nikakve veze sa nasim hobijem...recimo, kako rece Janko V., lovom ribolovom i slicno? Ili je ipak najbolje da sve ostane kako je bilo, cisto da ne uvodimo zbrku ?
|
||||
|
||||
Ja ne bih ništa mijenjao. Meni je sada OK
|
|
|||
|
|||
pa novine nisu lose ali treba promisliti sta dobro dobijamo sa time ?
imam osjecaj da bi se mnoge kolege osjecale manje vrijednima jer nemaju pristup tamo gdje bi htjeli itd itd...mnogo pitanja a samo je jedan nacin da saznamo. |
|
||||
|
||||
Moje skromno mišljenje je da su podele,grupe i ostale zz u većini slučajeva bile štetne,mislim da smo svi tu da se družimo,razmenjujemo mišljenja,iskustva,s like,nalaze i ostalo ako to ide po grupama onda će takve stvari biti dostupne samo pojedincima.
Nedaj Bože još da se podelimo i po nacijama,veri,politi čkim uverenjima e tek onda smo naj.... Slažem se sa kolegama možemo i probati zašto da ne ali sam i dalje mišljenja da ko hoće nešto da sakrije ili se privatno dogovori sa drugim kolegom to može na PP. |
|
||||
|
||||
I meni se sve manje dopada ta ideja ako cemo iskreno...znaci, iskljucujemo mi to i nastavljamo tamo gdje smo stali...hvala na misljenjima
|
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
Novo u forumu | Vumi | Testiranje detektora | 0 | 19.09.2009 20:17 |
Dodat jos jedan izgled forumu | Vumi | Kako? | 11 | 22.03.2009 20:57 |
Aktiviranje korisnickoga racuna na forumu | Vumi | Pitanja koja se tiču korišćenja foruma!!! | 0 | 22.02.2007 23:17 |