|
Novi vijek Sve što pronađete u internetu, knjigama i sl. a mislite da spada u ovaj vremenski period, od ca.1500 godine do današnjeg dana |
|
Teme - opcije |
|
||||
|
||||
Au,majko mila oko čega se ljutite.Dobro Vumi kaže da onom kome nije po njegovoj volji odmah se ljuti i traži brisanje acc-a.Daj malo niste deca,ovo je timski rad.Lotr stani malo na loptu,žalićeš za forumom(ako si stvarno zaljubljenik u arheologiju i sl.).Miralem je po pročitanim komentarima veoma simpatičan,ali i ti Miraleme ne moraš biti u svakoj čorbi mirođija.I ja sam se jedne prilike našalio pa dobio opomenu i od tada pišem kad mislim da je to ok,ili kad imam nešto postaviti.Spremam neke nove stvarčice uskoro!Mir Božji Hristos se rodi!
|
|
||||
|
||||
Ko jos cita Miralemove postove sem moderatora koji mora. Salu sa stranu Miki, Miraleme imas malo nalaza a puno postova pa ti savetujem obrnuto sto malje pises a vise na teren i puno nalaza da nadjes.
|
|||
|
|||
pa onda mili moj ne citaj...ovdje nema prisile. da manje radim a da sam vise na terenu bilo bi nesto. ja sam rijetko na terenu sa MD-om pa tako nema mnogo ni nalaza. imam nekoliko lijepih nalaza ali nije ni blizu kao kod kolega koji godinama posjeduju md.
a ubrzo cu na teren pa cu ,nadam se,postaviti nesto (konacno). pokusat cu da ne komentarisem ali sta cu kad citam sve postove i teme? kada mi je nesto zanimljivo ja nesto napisem. vidimo se za koji dan. pozz |
|
|||
|
|||
....Miriii nema ljutnje , glavu gore i sve za pet , tu smo da se druzimo ..
|
|
|||
|
|||
Koliko znam svako moze iznositi svoje komentare na nacin kako nesto vidi ili razume, naravno da treba paziti na vredjanje. Mislim da ovde nema nikakvog vredjanja, pa nema potrebe ni za kakvim brisanjem. Pozdrav svima i
|
|
|
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
Novčić | avukadi2 | Novac | 10 | 25.03.2010 23:39 |
Cetnicko blago vredno 8 miliona dolara | prepelica | Priče...legende...itd | 9 | 26.04.2008 01:28 |
500 dolara 1864 konfederacija | zeljkot | Novac | 0 | 29.04.2006 22:35 |
I jos dolara | bojanrist | Novac | 1 | 17.03.2006 00:16 |
2 dolara | Bili | Novac | 0 | 07.03.2006 00:03 |