|
||||
|
||||
I jesi zadovoljan snjim,ima li nalaza?
|
|
|||
|
|||
Uzeo ga u Cacku! Cena 1450 evropljana. Mucim se sa njim, ali kad mu se hoce, cisti kao lud! Kazu da treba da se uci na njemu, ili jos bolje da ti neko pokaze koju caku! Ja licno jurim nekog da mi olaksa nauku!
|
|
|||
|
|||
Hvala HUNTER na detaljnom odgovoru. Pozdrav svima. Drago, cena je odlicna ali je meni Italija daleko. Zoki, koliko si platio TERU i koliko je EXPLORER SE , kod tebe na severu.
|
|
|||
|
|||
jeko TERA****je su ti mnogo losije ****je od explorera,musketara i njima slicnim,i ako je mnogo jeftiniji,mislim da za profesionalno trazenje nije bas
|
|
||||
|
||||
gde ga nadje po toj ceni, prilicno je povoljnije nego kod drugih...
|
|
||||
|
||||
Citat:
Pozdrav...... |
|
|||
|
|||
Minelab je odličan, kad završi zima počnem ozbiljno sa njim.
Promijenjeno od Vumi (06.03.2008 u 20:31 sati) |
|
|||
|
|||
Hvala na trudu i razumevanju.Moramo da "ubodemo" neku dobru cenu.
|
|
|||
|
|||
Pozdrav od IvanaS,imam jednu molbu za "Drago".Molio bi da mi kaze dali je cena "Minelab explorer SE" u svim poslovnicama metal detektora u Italiji ista,a ako nije dali moze da mi kaze u kom gradu je kupio detektor (ne u kojoj prodavnici).I dali postoji mogucnost paypel ili online trgovine (slanje na kucnu adresu) u istim.Unapred hvala.
|
|
|||
|
|||
Ja sam dao tačne informacije ali mi je Vumi promenio post, vidi gore, napiši email i imačeš sve informacije.
Posle nekoliko izlazka sa njim na teren svaki put mi se više dopada ali još treba puno iskustva. |
|
|
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
Proslost i bastina Vinodola | rammstein | Antika | 3 | 03.02.2006 23:57 |
iskustvo sa minelab explorer 2 | pdragan | Testiranje detektora | 16 | 06.09.2005 15:41 |
Novi Minelab Sovereign GT | x_lav | Vrste i namjena | 0 | 06.05.2005 04:44 |