|
||||
|
||||
Citat:
zlih očiju, i ako sam vrši iskop. Ako se slažeš, Zlatne Tovare dijelimo ovako: Radi, radi babe dvije četvrtine, nama dvojici po četvrtina. Pošto je zakopano osam Zlatnih Tovara, Radi pripadaju četiri, a nama dvojici, svakom po dva. Ako se nas dvoje mudro dogovorimo , Radi, radi babe neće pripasti ama baš ništa. |
|
||||
|
||||
enigma je vodja puta i kao najstariji zaduzen za duhovnu komunikaciju sa pokojnom radetovom babom, rade je politicki komesar zaduzen za dizanje morala u teskim trenutcima kopanja za sta mu je dozvoljeno da se koristi svim dozvoljenim sredstvima/plavuse, crnke , brinete/, ja cu biti blagajnik a ti biraj poziciju dok ne pocne guzva na ovom multikulturoloskoj medjunarodno priznatoj polivalentnoj expediciji u cuveni sumadijski zlatni trougao...uzecu sebi za pravo da pozovem sve koji su spremni na expediciju u nepoznato da daju svoj skroman prilog pre svega svojim prisustvom/mada ni ladno pivo nije na odmet....
|
|
||||
|
||||
Citat:
|
|
||||
|
||||
Važno
Slažem se, unaprijed mora da razradimo plan, kako da tu silnu lovu zdrobimo isti dan.
|
|
|||
|
|||
da sacekamo komentare i ostalih ,da se neko ne naljuti oko iskopavanja i podele ,ljudi celog zivota traze tovare a vi ih podeliste za tri minuta.....
|
|
||||
|
||||
Unaprijed mora da razradimo plan, kako da tu silnu lovu zdrobimo isti dan.
heheh za tako nesto mogao bih da pitam svoju zenu, nema love koju ona ne moze da potrosi za manje od dva sata...mada ja preporucujem klasicno rucak, vince i lepa brena za cetiri osobe/za sada je samo toliko dobrovoljaca/, pa ako treba da se i doda neki dinar nije strasno brena je brena, mada dolaze u obzir i neke manje poznate zvezde granda koje tek treba dooobro probiti/naravno tako nesto samo pod uslovom da rade zataji sa moralnom podrskom/ |
|
||||
|
||||
pa sta mi imamo sa njima oni i dalje nek traze mi ce mo i dalje da delimo niko se nikom ne mesa hahah
|
|
|||
|
|||
Lepa Brena za 4 osobe
Ako ako, samo vi podelite to blago, ja sam zadovoljan da castite ako ga nadjete i sa porcijom meshanog i gajbom ladnog piva
|
|
|||
|
|||
Citat:
|
|
|||
|
|||
Dobro .. Mozda malo i pomognem ako vam bude tesko da ga nosite