|
||||
|
||||
znam be ljudi gde dolazim nije mi prvi put
a o zivotu tu,znam kako je ne moj da mi pricas sve se svodi na minut. a sto se jagnjetine ili pranjetine tice nece dobijemo proliv......idemo u "la koliba"...to je vlaski restoran...nema greske
|
||||
|
||||
Iz LaKobile tj Kolibe, narucujemo cesto da nam donesu jelo na posao, to nam je u komsiluku, tako da, ako ne mognemo zajedno otici tamo, uvijek mozes nakon dobrog jela doci kod mene na posao da popijes neko pice
|
||||
|
||||
vumi previse zna! otkrio je opet dobar teren!
jel nosi neka vlajna ili?
|
|||
|
|||
Vumi spozoruje zetone
da okrene neki krug na jednorukom Dzeku |
|
||||
|
||||
kratki,mozes li mi samo objasniti nesto.ako je novcic okruglog precnika sto j i normalno,ako pored njega nema gvozdja,zasto menjanjem polozaja sonde u krug kao na ovom klipu,detektor daje druge zvuke,posto se u deus ne razumem rekao bih da je to cak i zvuk gvozdja.al posto mu znas i brojke na displeju,da malo pojasnis,molim te.
p.s " kad cujem ovu vistu kako svira.....tesim se sa svojim xp om" http://video.yandex.ru/users/mdet/view/29/ ..........
|
|||
|
|||
Citat:
Na takvim terenima se dubina aparata drasticno smanjuje, a da bi postigao najbolje rezultate moras eksperimentisati malo sa stelovanjem i probati razlicite parametre. Naj bolje je smanjiti diskriminaciju na minimum i osliniti se samo na razliku u tonovima, odraditi dobaro GB. |
|
|||
|
|||
Sto se ovog videa tice, ovi ludaci nemaju pojma!!! Svi aparati daju pozitivne i negativne signale, sto znaci da ima gvozdja i plemenitog metala ili minerala u kanti a pitanje je jos kako su to oni nastelovali......... ...........
Uz put, Deus ima sondu od 22cm, Gold Max-u Sens stoji na 13h to je oko 60% jacine, Gmax daje super signal, ja takve kopam uvek ali on ima i najvecu sondu posle Garretta koji pokazuje da je dole gvozdje kao i ostali aparati............ Promijenjeno od kratki (07.03.2011 u 21:21 sati) |
|
|||
|
|||
postoji teren gde je ubitacna mineralizacija,moze da se radi kada je ekstremno mokro,po suvom nijedan aparat nevidi dublje od 5cm
|
|
||||
|
||||
|
|||
|
|||
To je ta, 30x38cm od firme DETECH..........
|
|
|