|
||||
|
||||
Ovo je mozda izmisljena prica ali je od pocetka do kraja sasvim tacna...nije ovako samo u americi vec svugdje gdje je uvedena njihova demokratija.
|
||||
|
||||
izmisljena je100% ali je takodje 100% istinita.
|
|||
|
|||
nema vise pravih vrednosti kud ide ovaj svet
|
|
|||
|
|||
E pa i moj se komsija vratio iz Bostona kad mu je kcerka zaprijetila da ce ga prijaviti da ju je silovao u slucaju da joj stane na put kada dodju njeni FRENDOVI Rahman,Jamal,Mobuto idr. iz "mahale"...a FRENDOVI su otprilike ovakvi.
100 % istina. |
|
||||
|
||||
|
|||
|
|||
nema mnogo sunca u njima a mogu biti siroki metar sa metar .
|
|
|||
|
|||
Jednoga dana, dok je drvosječa sjekao granu stabla pored rijeke, upadne mu
sjekira u rijeku. Kad je zaplakao, pojavi se Bog i upita ga zašto plače. Drvosječa odgovori da mu je sjekira upala u vodu i da mu je potrebna jer tako zarađuje za život. Bog skoči u rijeku i pojavi se sa zlatnom sjekirom. "Je li ovo tvoja sjekira?" upita Bog. Drvosječa odgovori: "Nije." Bog ponovo skoči i pojavi se sa srebrnom sjekirom. "Je li ovo tvoja sjekira?" upita ga. Drvosječa ponovo reče: "Nije." Bog još jednom skoči u rijeku i pojavi se sa običnom sjekirom. "Je li ovo tvoja sjekira? upita Bog. Drvosječa odgovori: "Da." Bog je bio oduševljen čovjekovim poštenjem i da mu sve tri sjekire, a drvosječa sretan ode kući. Nakon par dana drvosječa je šetao sa ženom obalom rijeke i žena mu upadne u rijeku. On zaplače, a Bog se opet pojavi i upita ga zašto plače. "Oh Boze, žena mi je upala u rijeku!" Bog skoči u rijeku i pojavi se s Pamelom Anderson. "Je li ovo tvoja žena?", upita Bog. "Da!" reče drvosječa. Bog se naljuti: "Lažeš! To nije tvoja žena!" Drvosječa odgovori: "Oprosti mi Bože, u pitanju je nesporazum. Vidiš, da sam rekao da Pamela Anderson nije moja žena, ti bi se pojavio s Catherine Zeta-Jones. Nakon što bih ja rekao da ni ona nije moja žena, ti bi se pojavio s mojom pravom ženom. I kad bih ja rekao da je to moja žena, ti bi mi dao sve tri. Bože, ja sam siromašan i ne bih se mogao brinuti o sve tri žene, i zbog toga sam rekao da je moja supruga Pamela Anderson!" POUKA: KAD GOD MUŠKARCI LAŽU, TO JE IZ DOBROG I ČASNOG RAZLOGA I ZA OPŠTE DOBRO |
3 x *Hvala* korisniku Bucanero za ovaj prilog: | ||
|
|||
|
|||
Ova poučna priča 8preporučujem svim forumašima da je pročitaju,bez izuzetka ) potiče od stare japanske priče. i original je dobar ali ne kao ova,ni blizu .
|
|
|||
|
|||
covek upeca zlatnu ribicu i kako to vec ide da mu ona ispuni jednu zelju rece on hoce nov auto pita ga ribica znajuci kako se danas kupuju automobili hoceli na lizing ili na kredit a covek ce njoj hoces ti na tiganj ili u fritezu
|
|
||||
|
||||
odnosno na zejtin ili na mast