|
|||
|
|||
Citat:
|
|
|||
|
|||
Citat:
|
|
||||
|
||||
Zanimljiva stvar...kada se u google ukucaju rijeci "Pop matinovo blago", ovaj forum se nalazi na drugome mjestu....
Ako do sada niste citali ovu pricu evo i link pa kako hocete http://www.svedok.co.yu/index.asp?show=36824
|
|||
|
|||
Vumi kako mislis na drugome mjestu se nalazi.Mislis po reitingu na drugome mjestu.....
|
|
||||
|
||||
Pa kada ukucas u google "Pop martinovo blago", nas forum se nalazi odmah na prvoj stranici na drugome mjestu...ukucaj pa vidi
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
Citat:
al tolko fali da je bezvredno ima spisak na bugarskom 5-6 mesta znam, a sumnjam da je izmishljeno, jel ovde nema corav bugarin... prepiska je neka al nema opise ima i legenda o popu martinu al nije himovic iz jedrena je, tachije sevlijeva i druzio se sa hajducima vojvode Vlchana... legende su slichne srpskima al je geografija skroz druga jedino shto pominje Trnsku oblast, i selo balvan, a to je bilo na 1 km od danashnje palanke a sve je ovo bilo pod jurisdikciju Trnskog pashe... ako se ne varam... ostalo sve u bugarskoj zato mi se i chini da je ona moja teorija o Ibrahimovicima koji su imali i kavanu veoma moguca postavio bi koji text, al nisu moji i nije mi dozvoljeno u svakom sluchaju, ovo izgleda kao da 1 stranu ima pa 2 fale, sumnjam da bi ikome ishta znachilo pozz |
|
|||
|
|||
Citat:
|
|
|||
|
|||
|
||||
|
||||
citat od CROW : i selo balvan, a to je bilo na 1 km od danashnje palanke
a sve je ovo bilo pod jurisdikciju Trnskog pashe... ako se ne varam... imam nekoliko opisa za selo balvan , neka pecina na ravnom mestu
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
Porodicno blago | Vumi | Priče...legende...itd | 8 | 15.11.2007 18:11 |
Zidovarsko blago | rammstein | Zanimljivosti | 2 | 16.06.2007 15:50 |
Blago Cara Lazara | lovac | Priče...legende...itd | 13 | 19.05.2006 20:18 |
Tracansko blago | rammstein | Zanimljivosti | 5 | 07.02.2006 22:40 |