|
|||
|
|||
Hvala vam na informaciji. Znam sada o cemu se radi ali bunilo me je to sto postoji jos jedna Jelasnica. A sto se tice istinitosti tih legendi, mislim da ih ne treba tek tako odbacivati. Naime, meni je mama pricala o legendi koja je kruzila selom jos u vreme kada je ona bila devojcica. I postojale su razne spekulacije oko istinitosti legende, oko mapi i sl. I dok su lakoverni raspravljali, iskusni iskopase blago- moji rodjaci!
|
|
|||
|
|||
Citat:
Unapred zahvalan na tvom razumjevanju |
|
|||
|
|||
Citat:
al mi poshalji shifru pozz |
|
||||
|
||||
Pogledaj svoje PP-e
|
|||
|
|||
Mislim da bi bilo dobro skupit sve priloge s ovoga Foruma o dotičnoj legendi, ili što već jest ili nije, i objavit Zbornik pod nazivom "Pop Martinovo blago"! Ta bi se knjiga, uvjeren sam, bolje prodavala nego svi znanstveni arheološki i povijesni radovi.
|
|
||||
|
||||
divim se ljudima koji imaju poslovne ideje
|
||||
|
||||
ovde negde je smokova rupa valjda
|
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
Ajmeeeeee, koliko ste se raspisali o "Pop Martinovom blagu"! Bolje bi bilo da ste zasukali rukave pa pronašli i pop Martina i njegovo blago. Hm, ili možda bolje da i niste, sad više zbilja neznam, u nedoumici sam, hm ...
|
|
|||
|
|||
Citat:
|
|
|
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
Porodicno blago | Vumi | Priče...legende...itd | 8 | 15.11.2007 18:11 |