|
||||
|
||||
Citat:
|
|||
|
|||
Citat:
|
|
|||
|
|||
Citat:
|
|
|||
|
|||
Citat:
Kao prvo svako misljenje sagovornika treba postovati,bez obzira kakvo to misljenje izgledalo,i ne treba se zbog toga ljutiti. Kao drugo o kakvim se to kartama ovde radi,cije zagonetke mi pokusavamo resiti. Pozdrav |
|
|||
|
|||
Citat:
idesh putem prema pirotu stignesh do banje skrenesh prema banji al ne idesh skroz na tamo vec skrecesh levo zaobilazni put, odnosno Carigradski Drum prolazi kroz jelashnicu ako si ishla u tom pravcu dok je radjeno proshirivanje tunela u klisuri sigurno si vidla... e, vumi a shto nije telo da mi poshalje shifru na mail? vrana ovde... |
|
|||
|
|||
Citat:
il neko trazi neku sitnicu koja mu fali da bi skapiro ja dosho s jednom radikalnom teorijom i niko se nije slozio s njom 8-) pa da ne bi zasmejavo posetioce ono shto nadjem u istorijskom shtivu a da odgovara zadrzacu za sebe a mape i textove nemam cute ovi moji palanchani i okolina... |
|
|||
|
|||
a ni za ovaj nalog mi nije stigo mail
proveri dal ti to radi... il je iskljucheno, shta ja znam... al ako moesh, poshalji mi shifru za Crow na mail bila je neka generisana... kad sam papuanac pa je nisam odma promenio |
|
||||
|
||||
Obicno niko ne gleda i ne cita ono sto mu se prilikom registracije pojavljuje. Nakon toga pocinju pitanja tipa: "Zasto se ne mogu registrirati i sl?" Nakon toga slijede pitanja sta da se radi i moze li se rucno sve to odraditi. Ovakve se stvari desavaju ne samo ovdje vec svagdje gdje se treba registrirati. Ne razumijem gdje se to svi zure i ne obracaju paznju na ono na sta u stvari treba da paze da poslije nebi dolazilo do ovakvih stvari?
@insomnik2000 Sta i koga ja sada treba da ukljucim- tebe ili "Crow"-a...nije mi bas najjasnije???
|
||||
|
||||
Citat:
|
|
|||
|
|||
ma ja sam Crow
zaboravio sam shifru a nije mi stigla na mail ovaj nalog mi ne treba, trebao mi da prijavim ovaj problem |
|
|
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
Porodicno blago | Vumi | Priče...legende...itd | 8 | 15.11.2007 18:11 |
Zidovarsko blago | rammstein | Zanimljivosti | 2 | 16.06.2007 15:50 |
Blago Cara Lazara | lovac | Priče...legende...itd | 13 | 19.05.2006 20:18 |
Tracansko blago | rammstein | Zanimljivosti | 5 | 07.02.2006 22:40 |