|
|||
|
|||
eclipse obrati paznju na ovom videu (5min. i 50sek.) kako se steluje G.B. na jako mineralizovanom terenu......
http://www.youtube.com/watch?v=T8sIc...eature=related |
|
|||
|
|||
Da, kada ga stavi na granicu crvene linije on pusta takve zvukove stalno. Ali kada bi ga stavio na 13 sati on gubi poprilicno dubinu ali ne svira. Tako da se sve vrti u krug.
|
|
|||
|
|||
Kod mene normalno radi i u crvenom
|
|
|||
|
|||
Kod mene i Eclipsea ne, mada sam gledao na youtube neko testiranje aparata gde je takodje goldmax stalno svirao. A razgovarao sam sa jednim covekom iz Mitrovice koji ima xp i kaze da njemu ne svira. Sad ga ebem, kanda sta kome zapadne...
|
|
||||
|
||||
u nekim njivama dozvoljavami rad kao sto sam i rekao sa sens skroz dokle god moze da se okrene pa 1mm unazad..dok u 95% teren to ne bi bilo moguce ni u snovima.a da se ne vratim ponovo na staro na onu crnu zemlju,mozda je to ta mocvarna ili koja je....gde je zapravo taj detektor ceo sinfonijski orkestar
|
||||
|
||||
Citat:
ako mozes malo da pomognes bilo bi super. cak mi se cini da u jednom momentu izgovara sensitivitet ili sens.
|
|||
|
|||
Dzaba ti je eklipse sve to da gledas dodji da uzivo vidis kako gruva moj Gmaxx II isto sto je video i Idzon samo te molim da pre polaska sakrijes dobro svog GMP ali tako dobro da ga ni sam nemozes pronaci-jer mu se ne pise dobro
|
|
|||
|
|||
Citat:
|
|
|||
|
|||
Mada je video kog je postavio Kratki jako poucan gledaj sta covek radi sa aparatima a ne slusaj sta prica na francuskom. Koristi dva uredjaja u prvom delu je Bugarski Golden Mask 3+ a u drugom GMP nacin stelovanja graunda pumpanjem je isti a ako obratis malo paznju na prvi uredjaj cuces slicno cvrkutanje kao kod GMP stvar je jednostavna ako zelis dobru dubinu onda ga moras koristiti tako sto ces uredjaj forsirati u maksimum
|
|
||||
|
||||
Citat:
a nikad nije kasno za zamenu masine ili kupovinu novog a sa starim da ukrasimo drvo sve su masine kod mene bile isplacene.....tako da mi i ovaj dodje ko grais,ne zalim da ga omlatim i postavim trenutak istine na youtube