|
Testiranje detektora Ovdje možete pročitati rezultate testiranja raznih detektora i takođe unijeti vaše rezultate testiranja... |
|
Teme - opcije |
|
||||
|
||||
izmericu bas duzinu drske i na osnovu slike,pribliznu dubinu novcica,ali brat bratu,dubina je sigurno preko 30cm.
posto smo presli na novu stranicu,da stvar bude jasnija,slike se nalaze na prethodnoj stranici http://www.vumidet.net/forum/showthr...t=7737&page=14
|
|||
|
|||
mnogo je bitno prepoznati ton koji bi mogao da bude nesto dobro (potencijalno dobar zvuk ) .
mnogi "dobri " zvukovi su smece a mnogi brljavi tonovi znaju biti nesto dobro (komad metala pod ciglom,u smecu isl.) ili ton predmeta koji je jako dubok zna varati. mozda si ti kolega na aparatu uocio nesto sto drugi nisu... |
Korisnici koji su se zahvalili korisniku na prilogu | ||
|
|||
|
|||
Citat:
To koliko vidim zavisi od sastava zemljista. |
|
||||
|
||||
kratki slazem se sa tobom,ali ja i dalje stojim iza toga da kod mene deus sa v2 je cisto djubre od detektora.od kad sam ga uzeo do sada je bio isti,probao stelovanja i stelovanja i nista a taj g.b me je ubijao u zdrav mozak.....onda sam prebacio na 3.2 i odjednom wauuuuu,potpuno druga skalamerija,jedino na 3.2 rekcija na 0 je losija nego na 2.0,mnogo je usporenija pa se signal javlja bas kasno,ponekad kad je pored i gvozdje,eto belaja oko lociranja,vanja u krugu od pola metra
za sada cista petica
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
Deus | Jevus | XP | 11 | 01.08.2012 10:44 |
Xp deus | Goran | XP | 13 | 20.08.2011 16:05 |
Test Deus | kratki | XP | 3 | 09.01.2011 20:11 |
XP Deus | kratki | XP | 3 | 08.01.2011 17:19 |