|
|||
|
|||
Lele pocela je i z.........a ama sta to xp ne vidi ni u vazduhu kad malog franju u vazduhu hvata na 42-43cm
|
|
||||
|
||||
kolega crni "xp"......ima ga gmaxx gmaxx2 goldmaxx goldmaxx power....itd...jel govoris o GMP?
ja ga nisam testirao u vazduh na koliko ga vidi,ali sam proverio zlatnik i v.kamen i tada daje zvuk gvozdja,e sad neznam kako je na ostalima,tu nam je kratki mozda bi mogao da nam kaze kako to odradjuje deus. e drugo koje sam ja isto probao,da tanke nausnice ili suplje ako je u automatic modu,on postaje corav za to....mislim ne corav ali jako plitko vidi u vazduhu.kad se izbaci iz auto onda vidi malo bolje ali ni to nije nesto posebno neznam sta.to su moja iskustva jos s pocetka ako je potrebno ili vas interesuje,mogu da obnovim ponovo test. takodje sam se uverio (jer neki kazu ako je na 8-9 iron treshold onda radi kao u automatic mode),da detektor nema sanse da vise na bilo kom stelovanju radi kao da je u automatic.kao da mu je automatik sasvim drugi rezim rada.mirnije za gvozdje strasno lose za tanke i male zlatne predmete.
|
|||
|
|||
Mislim da nema smisla vise da razglabamo o tome, ako budes dosao pokazacu ti kako radi GMP u zemlji i u vazduhu. Ti samo ponesi te predmete za probu jer ja nemam iste. Ako ne dolazis onda cemo cekati kad ja dodjem dole ili cemo naci neko drugo resenje da resimo taj problem.
|
|
||||
|
||||
ma nemam razloga nista poneti,jednostavno cemo ici na neku njivu pa cemo videti kako radi,prepoznacu odmah rad.a posle idemo u sumu ili gde god kazete.
|
|||
|
|||
Eclipse4 nemo se ljutis al mora ti kazem
Tebe tvoj GMP mrzi i nece da saradjuje sa tobom |
|
||||
|
||||
sve je moguce pa cak i to
|
||||
|
||||
A da ti eclipse nemas jaku bioenergiju i sam smetas svom detektoru, hehe ?
|
||||
|
||||
slusaj veoma je verovatno,jednom sam drzao ruke zeni oko glave kad ju je bolela glava.....bolovi nisu nestali ali se osusio jedan cvet preko puta nje,gledali smo ocima kako se susi
|
||||
|
||||
Eto, rijesili smo tvoj problem, pravis sam smetnje a tu nema pomoci, jedino da se uzemljis .
|
|||
|
|||
ili............ili
da omlatis powera domacinski o,neku zalosnu vrbu i da si sebi uzmes deusa el njega posle iz delova mozes da razbijas i jopet radi a cujem pricaju i da ima automatsko uzemljenje |
|
|