|
||||
|
||||
ded folk
posto je ipak domace izdanje,valjalo bi pisati domacim jezikom "DED FOLK"
http://www.youtube.com/watch?v=P9pjPIiUTVY ............................
|
||||
|
||||
Grupica studenata veterine otišla na vikend u neku iznajmljenu kućicu u nekom mestašcetu na moru da se malo opuste pred kolokvijum iz anatomije. Pošto su se fenomenalno proveli, u nedelju uveče, kad je trebalo da krenu nazad, izglasaju da ostanu još jednu noć i da zamole profesora da im da naknadni termin za kolokvijum, ako treba već istog popodneva. Smislili su i izgovor:ispumpala im se guma na kolima, rezervni točak nisu poneli jer nisu išli daleko a nijedna radnja nije radila jer je bio vikend. Dobro, pristane profesor da im u ponedeljak popodne da kolokvijum... Prvo pitanje, 5 poena, je bilo da se nabroje kosti prednjeg extremiteta. To su svi znali i rešili su ga bez problema. Drugo pitanje, ujedno i poslednje, od 95 poena je glasilo "Koja guma?"
|
||||
|
||||
Horor Biške... Pesma je stvarno bolesna. A snimana je na jednom starom gradskom groblju u Novom Sadu!
|
|
||||
|
||||
Ko zna šta je to Kuća, kuća ... kuća kuća ... kuća kuća ...
Ekrem Jevrić, dobio OTKAZ!!! |
|
||||
|
||||
Baki stize paket od unuka iz vojske.
Otvara ona paket,kad unutra kasikara i cedulja na kojoj pise: - Bako ako povuces ovu, ovu alkicu, dobicu tri dana odsustva! |
|
||||
|
||||
nije lose
covek trazio savet na nekom auto forumu.... > Zabrinuti muž > > Imam veliki problem i molim Vas za iskreni savet. > Vec pola godine žena mi se cudno ponaša. Kad god je u mom društvu, > šapuce dok razgovara mobilnim, primljene poruke odmah briše i ne > dozvoljava mi da ih citam. Kada izadje u grad, vraca se kasno i kaže mi > da je bila sa prijateljicama koje ja ne poznajem. Ne koristi svoj auto, > vec uzima taksi. Na povratku kuci, navodni taksista je ne ostavlja > ispred zgrade, vec 100 metara niže niz ulicu. Pošto mi je to postalo > sumnjivo, odlucio sam da se sam uverim da li se radi o taksiju ili je > neko drugi dovozi kuci. Smislio sam genijalnu ideju da parkiram svoj > auto u blizini mesta gde obicno izlazi iz taksija i skriven iza auta sam > se uverim u to. Jedne noci dok sam tako cucao sakriven iza auta, > primetio sam da mi se pojavila korozija na zadnjem desnom blatobranu. > Dakle, treba mi Vaš savet: da li da zamenim kompletan blatobran novim > ili je dovoljno da sastružem koroziju, premažem blatobran špric kitom i > sve to fino prelakiram? > > Unapred zahvalan! >
|
|||
|
|||
Citat:
|
|
|||
|
|||
Da li znate zasto je CAK NORISU dozvoljeno arheolosko istrazivanje na zasticenim lokalitetima?Zato sto je clan AAS
|
|
||||
|
||||
hahaha,ova je dobra
|
|||
|
|||
pa i izgleda ko da nije jeo 2 000 god.
rimski legionar koji je bio rasporedjen u Etiopiji |