|
Testiranje detektora Ovdje možete pročitati rezultate testiranja raznih detektora i takođe unijeti vaše rezultate testiranja... |
Prikažite rezultate ispitivanja: Koje detektore koristite ??? | |||
Fisher | 36 | 33,64% | |
Minelab | 20 | 18,69% | |
Whites | 18 | 16,82% | |
Tesoro | 4 | 3,74% | |
Troy | 1 | 0,93% | |
Ostali | 33 | 30,84% | |
XP | 11 | 10,28% | |
Multiple-Choice-ispitivanje. Učesnika: 107. Nemate pravo glasanja. |
|
Teme - opcije |
|
|||
|
|||
Ha haa ha.......
|
|
|||
|
|||
dali neko poseduje detektor minelab e trac,i ako ga neko od vas i ima dali bi hteo nešto više o njemu da napiše..ja trenutno imam deusa i veliku i malu sondu uglavnom radim sa velikom,i nisam baš nešto najsrećniji sa njim,ima dosta mana.. ima dobrih stvari sve u svemu osrednji aparat...moje mišljenje nadam se da će ovi iz xp-a nešto uraditi na poboljšanju istoga..
|
|
||||
|
||||
Ja ga nemam ali sam u ozbiljnoj nameri da ga nabavim!
Posmatrao sam ga na terenu, veoma stabilan precizan, lagan, ima dobru diskim, i displej kvalitetan! E sad ne znam el ima negde polovan i koliko se krecu cene?
|
|||
|
|||
Nece vama pomoci ni dva minelaba i tri deusa zajedno...
Tereni su pretezno ocisceni od rimskih i ostalih zveckalica gde vi radite. |
|
|||
|
|||
Poz
Najsigurniji prirodni detektor kod svih nas.
|
|
|||
|
|||
....spodoba iz Zvjezdanih staza ???
|
|
|||
|
|||
Explorer 2 se , sve je isto kao na Etrac-u osim sto ne poseduje USB za povezivanje sa racunarom
Ja ga za tri godine koliko sam ga posedovao nisam ni jednom ukljucio. Sta da vam kazem za Etrac , ako ga nadjete polovnog za nekih 500-600e u dobrom stanju vredi uzeti Univerzalac , dobro izbalansiran, jeftine dodatne sonde .... to je to ukratko |
|
|||
|
|||
tracker 4-bonty hunter
3-modes operation 2 tone audio diskrim ....za sada nema boljeg,americki..ma nako |
|
|||
|
|||
Sta ja da kazem od pocetka ove teme ovo mi je peti detektor
Rucni rad ,fischer cz5,whites eagle spectrum, minelab etrac,gpx4500 Svaki je imao svoje prednosti i mane ,ne bih izdvojio ni jedan Verovatno cu se na kraju vratiti opet na ovaj prvi ,posto je jos uvek u mom posedu |
|
|||
|
|||
agrippa sto se ohladi od gpx4500?
|
|
|
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
Detektori i njihove cijene | Vumi | Vrste i namjena | 33 | 04.04.2008 10:20 |