|
|||
|
|||
Drogu nisam spomenuo u ni jednoj objavi i nikada neću. VUMI, obriši objave dok me nisu čitatelji ''razapeli'' i proglasili ''ludim''...
|
|
||||
|
||||
Procitao sam zadnja 4 priloga (isti su, ne znam zasto) ali nigdje nisam nasao pominjanje droge i sl. U svakom prilogu, na njenom vrhu desno, odmah pored crvenog i zutog kartona imas broj priloga i ako ti nije problem napisi ovdje priloge koje treba obrisati i nece biti nikakvih problema. Ja stvarno nisam nigdje nasao da se pominje to sto ti tvrdis a za pravopis ne znam jer me to toliko i ne zanima. Napisi jednostavno brojeve priloga kako ja ne bih obrisao nesto sto ne treba. Veliki pozdrav tebi i samo tako nastavi.
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
Koga postaviti z amoderatora u forumu "Mjesto za razmjenu"? | Vumi | Kako? | 10 | 14.12.2007 19:17 |
"Tamo preko Vrbasa"-Tomo Maric | x_lav | Zanimljivosti | 1 | 13.11.2005 20:40 |
"Garrett GTI-2500 "Supreme Pro 4" | DINIC | Vrste i namjena | 12 | 06.02.2005 03:30 |
Ako moze jos jedna mala pomoc"Quattro MP" | DINIC | Vrste i namjena | 1 | 03.12.2004 20:54 |