|
Praistorija Sve što pronađete u internetu, knjigama i sl. a mislite da spada u ovaj vremenski period |
|
Teme - opcije |
|
||||
|
||||
|
||||
|
||||
Kolege dragi, bila to istina ili ne, ali ono što je on napravio je da je ujedinio ljude svih vjera, religija, vjeroispovjesti poslije ovog prljavog rata. A kolege ispraznite taj otrov negdje drugdje, pogotovo mislim na mog zemu za kojeg sam mislio da je normalan, nabijem ga. Hristos se rodi, daj nam mira, a ne svaki tjedan sprovod jedan. Sve nas je manje, a ti veleučeni kolega, zakopaj se skupa sa svim tim spletkama, od srca, Stalker
|
|
||||
|
||||
Razumem ja želju ljudi da marketinški skrenu pažnju na sebe i podstaknu turizam. Ne zameram ni na dobronamernom maštanju. Čak mi je i drago ovo što Stalker veli za ujedinjavanje, ali se bojim da je ujedinio sve pseudonaučnike sa ovih prostora i njihove konzumentena na svoju stranu i svu naučnu elitu na kontra stranu.
Jedino što zameram jeste AGRESIVNI pseudonaučni pristup. Takav pristup se bazira na ubeđivanju, a ne na činjenicama, proveri teorije, odbacivanju tvrdnji, ponovnom istraživanju, proveri... Čemu spamovanje? Preko 10 godina dobijam nekakve mejlove sa naslovom vezanim za "Piramide u Visokom". I u Srbiji ima sličnih koji sličnu vulkansku planinu Rtanj mistifikuju. To može dobrog doneti kao što je Međimurju donela "Gospa": u početku će prihodi opštinske kase da nabujaju, a onda... |
|
|
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
Otkrice kod Bele Palanke | x_lav | Priče...legende...itd | 12 | 11.09.2007 02:54 |
Otkrice u Pirotu | Stef74 | Zanimljivosti | 1 | 02.09.2007 20:35 |
Otkrice u kanalu | x_lav | Zanimljivosti | 0 | 07.12.2005 05:33 |
Novo otkrice u Peruu | Vumi | Zanimljivosti | 0 | 19.08.2004 01:56 |
Otkrice vijeka u Egiptu | Vumi | Zanimljivosti | 0 | 12.06.2004 03:57 |