|
||||
|
||||
ako si ga kupio u njemackoj to zna da potraje i malo duze, posebno ako si ga kupio na ebayu i ako nisi uzeo opciju sa osiguranjem posiljke ili neku drugu slicnu koja ti osigurava da ces dobiti nazad svoj novac ako ne dobijes posiljku...imam dosta lose iskustvo sa ebayem i kada nesto zelim tamo prodati obavezno navedem da saljem samo preporuceno ili osigurano, jer nakon mjesec dana se kupac javlja da nije dobio ono sto je kupio a kada mu posaljes kopiju potvrde o poslatoj posiljci odmah se desi cudo i posiljka stigne istoga dana
|
|||
|
|||
Pozdrav!!!
Evo i ja se vratih i da odmah odgovorim! Dobio sam obe narucene stvari sa zakasnjenjem, nemoj brinuti doci ce kad vec budes digao ruke od toga kao i ja. Na cenu robe sam platio 11€ postanske troskove, sto je normalno. |
|
||||
|
||||
pijuk
samo da potvrdim da je ono pijuce stiglo posle vise od 3/tri /nedelje...
i odlican je u kombinaciji sa smanovim domacim alatom... mislim sta reci, domaci i uvozni alat polozili su test na terenu... |
|
|||
|
|||
sto znaci: od sutra su tereni ugrozeni!
Dobar lov i pun dzak srece! |
|
|||
|
|||
Drago mi je da si dobio alat! Vec sam se osecao krivim sto sam izbacio link gde se moze naruciti. Sad navali na kopanje i sretno!
|
|
||||
|
||||
sad mozda i nece biti potreban detektor....dobar alat zlata vrijedi
|
||||
|
||||
Citat:
|
|
|||
|
|||
mislim da je jos uvek najbolji NITROGLICERIN. Tu brate doteras traktor sa prikolicam, bacis Nitro i sve samo uleti u prikolicu ... a ti odes kuci i natenane odaberes sta ti je volja ... prosto zar ne ???
Detektori, skeneri, laseri ... uuuuuu brate pa to mnogo para kosta ... ovako je jeftinije ... a i nema ko da ti smeta na terenu ... |
|
|