|
||||
|
||||
Precision gold
Moj kum dobio na poklon (iz engleske) metal detektor precision gold made in china. Malo sam ga danas probao po dvoristu. Zanima jel imao neko ovo cudo koje ima sondu oko 10 cm precnika. Moze da se izvuce rukohvat i koristi kao lopatica. Sta da kazem kumu sta je dobio?
|
|||
|
|||
detektor kao i ta lopatica... igracka
|
|
|||
|
|||
dobio je bingo...
|
|
||||
|
||||
|
||||
|
||||
Mislim da taj zadnji kraj i ne može da se koristi kao lopatica! Jer ne vidim svrhu stalnog vađenja i stavljanja dela detektora koji mu je potreban a to je taj oslonac za lakat.
Mislim da samo liči na lopaticu, a da to, svakako, nije. Ipak detektor će se tek pokazati na testu kakav je.... Na slici se vidi da ima sve što i drugi detektori, jedino je sonda malena. I na kraju, poklonu se u zube ne gleda!!!!!
|
||||
|
||||
to je "detektor" koji je svojevremeno kostao izmedju 70 i 110 evra, zavisno od prodavca.
kinezi su tu konkretno ako se dobro secam kopirali neki whites-ov model metal detektora. u rukama deluje prilicno krhko i nepouzdano da ne kazem jeftino i bas onako kineski nekvalitetno. ima iznenadjujuce lepu diskriminaciju ali je skroz anemican sto se snage tice. kasnije su mu odradili i vecu sondu, a jos kasnije su crno kuciste ofarbali u zuto, elektronika i karakteristike ostajale su naravno iste. za englesko i nemacko trziste imao je oznaku "black knight" inace kinezi su mu davali oznake gc i tc 1023 ... |
|
|||
|
|||
ja sam imao MD 3009 II i pokazao se solidan.
imao je sondu 21 cm i jako dobru diskriminaciju. |
|
||||
|
||||
Gledajuci neke snimke na internetu te male sondice su idealne sa neke gustiŽe, travnate terene, sume sa puno izdanaka kao hrast gde sa vecim sondama nemozes ni prici zemlji i jos jedna dobra osobina da mozes precizno locirati metu kao kod pinpointera, dok sa sto vecom sondom postaje neprecizan. To bi trebalo biti neki plus u moru minusa.
|
|||
|
|||
Eh šta je meni GC 1023 sve pronašao.....i sad žalim što ga dadoh.Zavrijedio je da visi na zidu.Sa sondom od 32 cm kud i kamo bolji od Gareta 250.
|
|
|||
|
|||
@Pike,
Kada sam kupio DFX dobio sam uz njega i Black Knight po povoljnoj ceni(oko 55eura).Dao sam ortaku da se zeza i on se navuk'o na ovaj hobi. S obzirom na cenu aparat radi super, baterije( 2x9V) traju prilicno dugo, aparat ima oko 1Kg tezine, solidnu dubinu i diskriminaciju.Po meni jedan sasvim dobar aparat za pocetnike uzimajuci u obzir cenu/kvalitet. Malo je slabije odradjen kontakt kabla sa sondom tako da bi dodatna zastita bila pozeljna. |
Korisnici koji su se zahvalili korisniku Lotr na prilogu | ||
|
|
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
Gold max sa DeTech Sef i | kratki | XP | 30 | 18.11.2011 14:23 |
The Goldens WONDERS of the Bulgarian Archaeology - Panagyurishte Gold Treasure & MORE | Zarkov | Antika | 0 | 14.10.2011 22:32 |
Garrett AT Gold Metal Detector | Zarkov | Garrett | 13 | 13.10.2011 13:12 |
Hitler’s Gold: Uncovering the Biggest Bank Heist in History | banebeograd | Novi vijek | 1 | 17.07.2010 15:40 |
Fisher gold bug 2 | RUAH | Vrste i namjena | 3 | 02.05.2010 17:33 |