|
Novi vijek Sve što pronađete u internetu, knjigama i sl. a mislite da spada u ovaj vremenski period, od ca.1500 godine do današnjeg dana |
|
Teme - opcije |
|
||||
|
||||
I posle ja losh :)
|
|
||||
|
||||
he he he pročitao!
Zanimljivo štivo.... Samo da nije Popa Martinovo blago!
|
||||
|
||||
Pročitao,... i nisi samo ti loš, svi smo mi loši... oni rade za državu, a mi ne, i u tome je najveća i značajna razlika...
|
|||
|
|||
Samo sto mi ne primamo dnevnice za rad na terenu i nemamo beneficirani radni staz...Krajnje je vreme da se organizujemo i izadjemo ispred vlade Srbije i trazimo ista prava kao i zandarmerija
Od ovoga imaju dva putica ako ih savataju imacemo i mi problema a ako ne bude nista sto je malo verovatno, argument vise za nas. |
|
|||
|
|||
Poz
Ako nas navata lokalna policija mi kazemo da radimo za zandarmeriju i da smo na tajnom zadatku
|
2 x *Hvala* korisniku za ovaj prilog: | ||
|
|||
|
|||
Pise da su za vece zaradjivali po 50 evra obezbedjujuci lokale a ne pisu sta su radili onima koji ne plate...
|
|
|||
|
|||
Kad oni kopaju jame od nekoliko metara to je vezba, a kad mi zagrebemo po povrsini dobrih 15-20 cm to je kradja i pljackanje.
|
|
||||
|
||||
Ih Miligore gde nađe 20 cm, ja nisam skoro nikada toliku rupu iskopao, sve što sam našao je na površini ili na 5cm - jbg takav mi detektor!
Šala mala! heheheh
|
|||
|
|||
na vecim dubinama je uglavnom olovo
|
|
||||
|
||||
I zlato ...
Mada ja sam neki dan na terenu, našao amblem kape žandara iz 19 veka i sada mi je jasno otkud ti amblemi u vukoebinama.... svuda su oni išli i ranije i svašta su radili.... Tražili zlato... e Bože... Hahahah
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
Kom vremenu pripada: pre ili posle? :) | avgvst | Zanimljivosti | 13 | 11.07.2011 14:23 |