|
|||
|
|||
vojni muzej
neke od pronadjenih stvari koje se nalaze u vojnom muzeju......
Promijenjeno od rammstein (07.02.2005 u 00:12 sati) |
|
||||
|
||||
Cije proizvodnje su te kubure i puske. Jel mogu malo vece slike, cisto da se detalji malo bolje razaznaju. O tacnijim imenima i podacima da i ne pricamo
|
|||
|
|||
Ok probacu da sve ovo sto si nabrojao uradim tj poboljsam
|
|
||||
|
||||
Bice mi drago ako odvojis malo vremena i ucinis to. Ako postoji mogucnost da sve te slike pojedinacno uneses, da se bolje mogu vidjeti detalji
|
|||
|
|||
Dajem casnu rec da cu to uraditi ,ali kada cu to uraditi to neznam tacno,posto imam malo vremena,a i frka mi je oko seljenja(a isam znas kako je to kada se covek seli ovde nema veze dali je to Swiss ili austrija ili nemacka),pravi uzas,e kada to budem sredio onda cu i temu Vojni muzej da sredim.............. .
|
|
||||
|
||||
Skoro sam bio ovdje na nekom buvljaku gdje je jedan tip prodavao jednu kuburu, trazio je za nju 1300 Evra i kaze da je na drugim mjestima mnogo visa cijena....da je lijepa lijepa je...
|
|||
|
|||
kubure su isto lepe,1300e to nije nista,dobro sad zavisi od modela,od izrade,od starosti...........i td,ali njihove cene znaju biti i dostici velike astronomske cene.......
|
|
|