|
||||
|
||||
Fals br.5
Jos jedna figura prodata kao original...pogadjate gde je napravljena?
|
|
||||
|
||||
Fabrika radi punom parom u tri smjene, ništa bez poduzetničkog duha.
|
|
|||
|
|||
Hvala za informacije.
Postavi molim te ako imas jos neke komade. |
|
||||
|
||||
Zemunac, ukucaj u Google "radionica u Macvanskoj Mitrovici" i dobices stranicu sa shopom od ovog proizvodjaca, haha...salim se
|
||||
|
||||
Ivlianvs, ako vec znas gdje su prodati svi ovi predmeti, zato im nisi napisao email u kojem stoji napisana istina?
|
||||
|
||||
sve je kod jednog coveka,kolekcionara i neko mu je vec rekao da su sve falsevi
ja sam samo potvrdio zanimljiva je prica prodavca kako imaju super nalaziste za figurice |
|
||||
|
||||
Nije samo imati radionicu ili "nalazište"... trik je pronaći i kupca, tj. kupce za "ekskluzivu"...
Ja da pronađem prave figurice i da krenem da ih prodajem, vajni kupci bi nudili garant manje nego što ovi iz radionice dobijaju za svoje radove... ako ništa drugo imaju bar neku umetničku vrednost sa prizvukom istorije
|
|||
|
|||
Isti autor kao i kod "falš 1". Rad pod nazivom "Sidi Mare na kamen studencu, stisla noge pa se neda ......". Je da su mu se detalji malo omakli, ali ....... .
|
|
||||
|
||||
e ja ga imao u originalu i mislim da sam ga postavio po forumu......a gde je to prodato kao original na aukciji ili?
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
Fals br.2 | IVLIANVS | Zanimljivosti | 2 | 25.11.2012 22:55 |
Fals br.1 | IVLIANVS | Zanimljivosti | 3 | 23.11.2012 21:48 |
Fals br.4 | IVLIANVS | Zanimljivosti | 2 | 23.11.2012 20:24 |
Fals br.3 | IVLIANVS | Zanimljivosti | 0 | 23.11.2012 02:14 |