|
|||
|
|||
Portugal
|
|
||||
|
||||
Austrija
|
||||
|
||||
[SIGPIC][/SIGPIC] * [I]Zabluda je videti ono što ne postoji, ali i ne videti ono što postoji.[/I] * [I]Kad imaš sve, ne vidiš ništa. Progledaš tek kad nemaš ništa.[/I] [I]* Naše malo može biti mnogo za one koji nemaju ni malo.[/I] |
|
|||
|
|||
Srbija
|
|
||||
|
||||
Pozdrav drugari,...
Da se javim da sam bio, i vratio se. 1. HVALA KOLEGI MARKONATTU na Gostoprimstvu i svemu Šetali smo se malo i zajedno i kopali po maslinjacima,... a što se kopanja tiče u CG, kada uspete da zabodete ašov, slavite...mnooogo krševita zemlja. Bilo je par zanimljivih nalaza, a šta smo pronašli, čekamo kolegu da postavi (sve pronađeno sam ostavio kod njega ) Osim blavora koji je iskočio i prepao kolegu, najjača fora je bila kada smo se šetali bez slišalica, i kada je ptičica sletela na šipku koleginog detektora, verovatno privučena pijukanjem! 2. Ova plaža na kojoj sam bio (pa i sa detektorom) je šljunkovita (oblutci prečnika ~ 3-4cm pa i veći), ali smo isprobali detektor. 1. izlazak 0.50e 2. izlazak 1.5e 3. izlazak 7.25e 4. izlazak 7.45e ... iako je izgledalo teško da u krupnom šljunku može biti nečega, hvala kolegi kratkom na savetu da treba probati. Probao sam, a cilj igre je bio da se nađe više nego prethodni put. Iako ova plaža nije baš za traženje u plićaku, morao sam da isprobam GB u uslovima slane vode i uspeo da izbalansiram F70 (postoji procedura koja mora da se ispoštuje pri slanom balansu) Kada saberem evriće pronađene sa detektorom i one što sam izronio (tj. izgnjurao), sakupio sam u paricama ~110e (od toga jedno 5 novčanica od 10e)
|
|||
|
|||
Kolega Darko nema na čemu :-)
Vidim stigli ste,nadam se fino ste putovali. Nalaze postavljam brzo, uradio sam sve kako si mi rekao sad još samo da uslikam i postavljam. A što se tiče blavora dobro da nije bila kakva zmija :-) I što kaže Darko, nije nama Crnogorcima lako kopati ali nas ljudi ne razumiju pa zato smišljaju viceve o nama :-)))) |
|
|