|
|||
|
|||
meni je licno zao sto sam mijenjao onaj sa drvenom ruckom za ovaj sklapajuci...nije ni ovaj los ali je onaj bolji.
|
|
|||
|
|||
Kupio sam neki asovcic u idei danas. Plaza se danas otvorila pa nema smisla da iz nje izadjem praznih ruku Smesan je, ima duzu drsku pa cu ga probati dok ne nadjem nesto ozbiljnije. Dosta je tup pa razmisljam da ga malo naostrim. Polako cu turpijicu u ruke pa cu valjda nesto da napravim
Dobro bi mi dosao taj vojni, ali pojma nemam gde ga u Kragujevcu mogu naci. Znam da je ranije bilo nekih vojnih otpada, ali ne znam da li jos uvek postoje. |
|
||||
|
||||
Pa ima u Temerinu~! Šala mala!
Ja moram otići do Temerina da kupim jedan sa drvenom drškom!
|
|||
|
|||
ma ako ima neki buvljak,one prodavace starih stvari,otpad metala itd. tu trazi i naces sigurno.
|
|
|||
|
|||
Imas na limundu te asove
|
|
||||
|
||||
... jeste i da plati duplo skuplje... ako vam treba broj otpada u temerinu možemo da ostavimo (cene su ~ sa drvenom ručkom 300din a rasklapajući u dobrom stanju ~350d)
@Avgust... ako hoćeš, mogu ja da ti kupim... Planiram do uskoro Srema, pa možemo zajedno na neki stari teren da isprobamo ašove i detektore
|
|||
|
|||
Daleko mi je to iz Kragujevca, ali cene su mnoooogo pristupacnije nego na limundu. To je definitivno najbolja stvarcica za ove nase stvari Kada pogledam ovu glupost sto sam juce kupio pitam se gde mi je bila pamet
|
|
|||
|
|||
Postoje mini asovi koji su vrlo prakticni i stabilni fiberglas
oko 15 Eura najeftiniji ima i skuplih varijanti mozes sa njim skoro sve da kopas i riljas . Pozzzz |
|
|
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
garrett EuroAce 350 | Alexx | Testiranje detektora | 0 | 26.04.2011 23:00 |
garrett gti 2500 | banebeograd | Testiranje detektora | 11 | 22.09.2010 23:05 |
garrett za zlato | RUAH | Vrste i namjena | 2 | 16.08.2009 23:40 |
Garrett.... | adrijano | Vrste i namjena | 12 | 14.06.2009 22:34 |
Garrett Ace 250 | vedran | Vrste i namjena | 6 | 08.01.2008 00:52 |