|
|||
|
|||
Kraljevina SHS
nadjoh danas na rimskom terenu ,koji ocito nije samo rimski,i malo novijih novcica.
mnogo sam se obradovao kad sam shvatio da na njima nije grb zadnje Jugoslavije. 3 komada na jednom mjestu,2 kom. po 25 Para iz 1920 i jedan novcic od 2 Dinara 1925. nije nista veliko ali nakod 10 kg dosadnih Juginih kovanica ove dodju kao melem za dusu . poslikam bolje sutra pa postavim redom |
|
|||
|
|||
Eto i jedan iz SLO. Neka se vidi da smo nekada bili jedna drzava
Priznajem da je tvoj novcic lepsi |
|
|||
|
|||
naravno.
imam dva ista (25 Para). jedan je bolji,drugi malcice vise nagrizen ali sam zadovoljan. pokusat cu ga dotjerati i zastititi ako se mogne. |
|
|||
|
|||
Ajde iskopajte mi negdje 50 para SFRJ iz 1974 godine :-)
|
|
|||
|
|||
mozda da odemo do Topcidera ...ne znam jesu li gore samo printane papirne ili i kovanice?
|
|
||||
|
||||
Pa dobro Miraleme, ako je vec i rimski, gdje su te rimske stvari, zasto ih krijes od nas?
|
||||
|
||||
Da stvarno kolega ajde postavi ne[to rimskoooooooo....
|
|||
|
|||
ma i meni cudno,po literaturi teren rimski a nigdje rima. mozda nisam pogodio u "sridu". brdo za koje vjerujem da je ta gradina je u sumi a ja sam isao okolo i probijao se kroz si****,sto nije lako. sledeci puta napadam direktno odozdo ka gore prema toj lokaciji. mape koje se nalaze u literaturi nije da nisu tacne neko ko da ih je crtao moj djed,koji je inace bio rudar
Mislio sam da bi one strijele mogle biti rimske ali eto nisu. |
|
|||
|
|||
...ili mozda ipak jesu ...
|
|
|
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
Kraljevina | Deki | Novac | 4 | 08.09.2010 00:42 |