|
||||
|
||||
How It's Made...
Mislim da će biti zanimljivo,... ako već niste gledali...
Naleteh na ovu epizodu, popularno serijala kanala Discovery Potražite: Discovery How It's Made Season 12 Epizoda 1208 obrađuje između ostalog i PROIZVODNJU Metal Detektora... (Garrett između ostalog i sonda, ACE 250,...) howitsmade1208.jpg P.S. naišao sam na tor... na sezonu 12 i na pominjanje md-a..., skinuo i prijatno se iznenadio
|
||||
|
||||
Darko, darko....
Mislim da je i ovo protivno pravilima foruma!
|
||||
|
||||
Pa pobogu, šta sada?
Nisu u pitanju modifikacije, nema čak ni linka, nema komercijalnih stranica, vređanja članova, četovanja, prodaje,... ... Meni je blo zanimljivo videti proizvodnju sonde i detektora, kao i nekoliko objašnjenja, testiranja, verovatno se na isti, ili sličan način proizvode i ostali detektori poznatih marki...
|
|||
|
|||
Hajd ba sta staste navalili na coeka.
|
|
|||
|
|||
imas link?
|
|
||||
|
||||
Ne mogu da nađem?!
|
|
||||
|
||||
Napisao sam već preko čega sam ga skinuo...
Pronašao sam i link do kompresovanog fajla epizode,... Da ne bi više bilo ja ovo ili ono... Šaljem zainteresovanim na PP (za skidanje ili onlajn gledanje)