|
||||
|
||||
Slažem se sa Perunom, rašlje ko rašlje.
|
|
|||
|
|||
Recite mi koji detektor kosta malo,a prikazuje dubinu i oblik predmeta i sl? Imam whites coinmaster db/2 koji sam dobio od caleta. On ga je koristio kad je bio mladji.
Zadovoljan sam ovim detektorom iako je star ali je vreme da se ide dalje... Izdvojio bih do 200e za detektor ili bih dao whites koji imam uz 100-120e doplatu za neki bolji. Sta mozete da mi preporucite? Imajte na umu da sam ja pocetnik i da nemam hrpe novca da izdvojim za geo radare ili neke ruske satelite... |
|
||||
|
||||
Citat:
Citat:
za 200 evra ne postoji nista sto bi ti bilo ko preporucio da kupis, nesto sto se moze preporuciti pocetnicima pocinje sa oko 300 evra pa na dalje.... ps. vec je mnogo puta na forumu pisano na tu temu, potrazi te postove... |
|
|||
|
|||
Evo ga jos jedan novi svez model
TDI pulse-induction power in a lightweight new package so you can prospect for gold and relic hunt all day! Convenient power supply: NiMH Rechargeable Pack plus AA back-up pack included Two configurations. Two affordable pulse prices... |
|
||||
|
||||
Turbo dizel sa direktnim ubrizgavanjem. Ovaj model mora da juri 200 na sat. Cekamo prve testove i utiske. Na prvi pogled mi se ne svidja.
|
|||
|
|||
taj model postoji vec duze vreme,samo su dodali SL...
|
|
|||
|
|||
ebiga , meni tek juce stigao katalog za njega i v3x (modifikacija spektre)
Pike, ja opet idem logikom ako nisu menjali sminku i "kabal" vec deset godina unazad Pa valjda su se potrudili oko elektronike Drugo, ipak je ovo pulsna masina anjih nema bas puno u ponudi |
|
|
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
Novo na trzistu | kratki | Vrste i namjena | 10 | 22.12.2009 11:14 |
Novi detektor | kratki | Testiranje detektora | 16 | 24.08.2007 08:02 |
Novi detektor na trzistu :) | Vumi | Vrste i namjena | 5 | 21.03.2006 15:11 |