|
Ostali Modeli ostalih priznatih svjetskih proizvođača detektora metala kao i modela iz "kućne radinosti" |
|
Teme - opcije |
|
|||
|
|||
probaj da nadjes nekog tejona da testiras,mislim da ce to odgovarati,a i nisu tako skupi
|
|
|||
|
|||
Teknetiks je u stvari isto sto i Fisher f75
|
|
||||
|
||||
Ni meni nije jasno zasto se u jednoj firmi jos uvijek proizvode detektori sa dva razlicita imena. Vjerovatno je Teknetiks zadrzao Fisherovo ime radi jednog dijela trzista a za drugo trziste je ipak stavio svoje ime. Vjerujem da im Fisherovo ime jos uvijek donosi vecu zaradu.
|
||||
|
||||
To ti je kao Volkswagen i Škoda. Škoda je sad celokupno prodata Nemcima tj. Volkswagenu ali je i dalje zadržala ime i proizvodi automobile zasnovane na Volkswagenovim modelima. Neki modeli su čak i bolji od sličnih modela matične fabrike.
|
|
|||
|
|||
a koji tecnetiks je koji fisher?
|
|
||||
|
||||
Cezare, uporedi im izgled i vidjeces koji je koji
|
||||
|
||||
Koliko ja znam Teknetics je kupio Fishera, a ovaj je onda počeo da radi F seriju detektora zasnovanu na izgledu Teknetics-a T2, Omega itd. ali sa drugačijom elektronikom i softwareom. Takođe mislim da je ovom združivanju kumala i neverovatna popularnost Tekneticsa T2 u Južnoj Africi gde su ga smatrali savršenim uređajem prilikom posledje zlatne groznice. Zanimljivo je tamošmji kupci nisu hteli da kupuju ni jedan drugi detektor osim T2 jer se ovaj dobro pokazao. Tada je nastala i ona ogromna sonda od 15". Ja nažalost nisam isprobao ni jedan Teknetics-ov uređaj pa o njihovom kvalitetu nisam kompetentan da govorim, dok sam sa Fisherom F75LTD zadovoljan.
|
|
|||
|
|||
Kolko ja znam Fisera je kupio BOUNTY HUNTER i sve su ovo njegovi proizvodi...
|
|
||||
|
||||
U stvari ih je kupio First Texas, koji poseduje i Teknetics i Bounty Hunter.
|
|
|
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
Teknetics T2 | nikorexia | Vrste i namjena | 6 | 03.10.2006 22:08 |