|
Priče...legende...itd Ovdje možete unositi razne priče, legende i sl. koje ste negdje čuli ili pročitali...!!! |
|
Teme - opcije |
|
|||
|
|||
Opljackali su krstasi mnogo vise u Konstantinopolju i Vizantiji nego na bliskom istoku, a sto se pljacke tice i ostali narodi sigurno ne zaostaju za nama.
|
|
||||
|
||||
Uvek je pozeljno cesljati teren.Nisam napisao ZLATARENJE vec ovaj hobi.Indicije i nepobitne cinjenice su kada se pojavi keramika i ispadaju nalazi pretrazivanjem detektorom.Tacne i proverene informacije se mogu naci u literaturi,sto ne mora da znaci,ima puno terena koji nisu publikovani.Informac ije se skupljaju od zitelja nekog mesta da li u ne posrednoj blizini postoje indicije(keramika,op eka itd.).Sto se tice zlata,pa svi mi volimo kada iskoci po neki zuti.
|
|
||||
|
||||
Bas me zanima kako to izgleda kada pocnu da iskacu . Ja pretpostavljam da je to nesto slicno onim krilatim ribicama u moru, malo malo pa neka iskoci i proleti pored tebe
|
||||
|
||||
pa kad igraju pare odes na cocek :t otlach:
samo treba da :m arc3: i onda je dozivljaj potpun......posle toga ugasis play station ili xbox.....i vracas se svakodnevnim mukama....
|
|||
|
|||
Konstantinopolj je mala beba sta su kelti sa nasih podrucja uzeli iz prorocistva u Delfima. I sve to vratili ovamo...
|
|
|