|
Testiranje detektora Ovdje možete pročitati rezultate testiranja raznih detektora i takođe unijeti vaše rezultate testiranja... |
|
Teme - opcije |
|
|||
|
|||
Vidis ja taj problem sa kablom trenutno nemam
Minelab sakriva kabl kroz cev ...jedino mi se par puta desilo da zapnem nogama za neku granu pa da nagazim na sondu |
|
|||
|
|||
Može i sonda,i kabal ai detektor ako ti ispadne sa nekog stenja nekoliko metara dole recimo
|
|
|||
|
|||
Enigma ima čini mi se spektrum.Ja sam pak čuo od kolega ali neznam da li je tačno.Naime ako na terenu upetljaš nešto sa programima koje podešavaš a ne možeš da koristiš ni fabričke,onda jednostavno izvadi bateriju(akumulator) iz detektora i sačekaj nekoliko minuta.Posle stavljanja akumulatora,pod pretpostavkom da je dobar svi fabrički programi se vraćaju za upotrebu u prvobitno stanje.Za one podešavajuće nisam siguran
|
|
||||
|
||||
Na taj način se aparat resetira, odnosno dovodi u početno stanje, brišu se samo naknadna podešavanja, ostaju svi memorirani programi.
Memorije su pouzdane desetak godina, jasno da mogu trajati i pet puta duže, ali to proizvođač negarantira. |
|
|||
|
|||
Meni je recimo kada se zablesavi (jednom u par meseci ) pomagalo to sto prepisem preko pravljenog programa fabricki i ponovo ga unesem. Ne znam zasto ,mozda od silnog rada na granici stabilnosti neki parametri ostanu ukoceni ili nesto slicno
Pricam o whites dedektorima (eagle,spectrum,xlt. ..) |
|
|
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
metal detektor za specijalne operacije | banebeograd | Ostali | 4 | 11.06.2009 01:23 |
NAUTILUS METAL DETEKTOR | apostata | Vrste i namjena | 9 | 15.11.2008 14:15 |
detektor MINEORO da li je to detektor iz snova | belja | Vrste i namjena | 19 | 03.05.2008 00:11 |