|
|||
|
|||
Seben Metal Detektori
Naisao sam na neke Seben detektore na internetu. Ima ih vise vrsta i prilicno su jeftini. Zapao mi je za oko model deep target za koji kazu da nalazi manji novcic na 30 cm. Cene su im niske zbog izgleda. Proizvode se u Kini pa ne izgledaju bogzna sta, izgledaju kao stariji modeli. Neki kazu da ne valjaju nista, a neki da izgled ne igra bitnu ulogu i da su odlicni za svoju cenu. Ima li neko iskustva sa ovom markom detektora? Znam da se ne mogu uporediti sa nekom jacom markom ali bih voleo da ga testiram... Evo i slike dva modela koja su mi zapala za oko
|
|
||||
|
||||
imao je jedan kolega sa foruma koji je bio kod mene....5 dinara u vazduhu vidi na nekih 3-5 cm......
|
||||
|
||||
Meni lice na neke vojne detektore. Mozda su za protivtenkovske mine sumljam da su za arheologiju.
|
|
||||
|
||||
ma za "arheologiju",mo zda se i javi kolega koji ga prepoznaje,mada ga nema na forumu odavno.detektor je komedija...
ako im "EXTREME POWER" hvata 5 dinara na 3cm...neznam tek na koliko hvataju oni koji im nisu extreme power
|
|||
|
|||
Kazu da su bas za arheologiju i da hvataju novcice na 20-30 cm. Mada se jos jedan lik pozalio da hvataju do 5-6 cm. Neznam sta da radim. Probati il ne probati... Pitanje je sad.
|
|
|||
|
|||
Nebacaj novac, sacekaj jos malo, skupi jos koju kintu i kupi ACE 250 za pocetak, nije skup a solidan je.
|
|
||||
|
||||
od mene si dobio to sto sam video na delu.....ti sad....kako zelis......ja bih ga licno uzeo kada bi neko stavio 100e na njega i da ga pokloni sa sve pare....
|
|||
|
|||
Ne kupuj, razbices ga od prvo drvo. Deki ti je dao dobar predlog, i moze Fisher F2
jos da dodje u obzir za tebe......... |
|
|||
|
|||
Hvala na savetu svima...
|
|
|
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
Vasi detektori | Vumi | Testiranje detektora | 122 | 13.07.2013 15:53 |