|
Testiranje detektora Ovdje možete pročitati rezultate testiranja raznih detektora i takođe unijeti vaše rezultate testiranja... |
|
Teme - opcije |
|
||||
|
||||
DFX test
Upravo sam uradio test sa DFX-om + standardna eclipse 950 sonda
Do sad sam uglavnom trazio na 15 kHz ...juce sam na jednoj poprilicno grubo uzoranoj i prljavoj njivi prebacio na 3 kHz i za nekih sat i po vremena uspeo da nadjem 10-ak novcica iako je bila poprilicno ugazena. Koristio sam Probov antoninian 22 mm i Piusov denar 18 mm Test je radjen u vazduhu i Proba je detektovao na 27 cm a denar na 25... Naravno ne radi se o fabrickom vec o modifikovanom relic programu. Sve sam to snimio pa ako nekog zanima mogu da prikacim na YouTube.Koristio sam i ekser da se vidi da je u modu sa diskriminacijom. Dakle moj zakljucak u zadnjih par godina druzenja sa DFX-om ...Rim i Kelti na 3 kHz,Arpadi obavezno na 15 kHz |
|
||||
|
||||
prikaci,zasto da ne.
|
||||
|
||||
300 mm super sonda odlično radi u dual modu, ako se traži sitno samorodno zlato ili srednjovijekovni denari i oboli, ide nešto dublje koristeći samo višu frekvenciju.
|
|
|
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
test | laki | Testiranje detektora | 1 | 23.08.2009 08:57 |
Test | Vumi | Pitanja koja se tiču korišćenja foruma!!! | 0 | 24.02.2007 23:55 |
test | test1 | Izgubljene stvari | 8 | 05.02.2007 23:09 |