|
Testiranje detektora Ovdje možete pročitati rezultate testiranja raznih detektora i takođe unijeti vaše rezultate testiranja... |
|
Teme - opcije |
|
|||
|
|||
diskriminacija
sta vam konkretno donosi diskriminacija na terenu, koje su to situacije gde pomaze i sta bi bilo da je nemate,
ps. ovo je za nas laike-pocetnike |
|
|||
|
|||
diskriminacija
pozdrav zeljko .prepustio bih ovo nekom strucnijem ,ali ovako laicki znaci da bi bez diskriminacije kopao na sve (ek****,folije,novci ce pa cak i na neke kamencice )naravno zavisi jos od mnogo toga ali mislim da savrsen detektor jos uvek ne postoji .(nadam se vumi da se ne ljutis sto odgovaram na pitanja za koja nisam strucan)pisem ti zeljko samo iz mog iskustva od 4-5 godina i jos uvek trazim neku pomoc oko detektora.pozdrav svima i drago mi je da se pocelo pisati o detektorima i njihovom radu bar za pocetak.dragan
|
|
|||
|
|||
rb
Diskriminacija pomaze da bise izdvojili plemeniti metali od gvozdja,recimo kod mene na mom detektoru a svuda je isto,imam skalu digitalnu koja belezi brojeve od 0-169,i cetiri tona,od 0-10 je gvozdje,znaci ekseri srafcici i tako to,i tu se pali bas ton,pretisnem DISC.on blokira skalu od 0-10 i na gvozdje se ne pali uopste,mogu i da neutralisem recimo foliju i zatvarace od flasa,ali ja konkretno radim na ALL METAL MODE jer na ton osetim i na skalu od 0-10 kada je gvozdje,a ako detektor nema to onda ti treba sesto culo za njega,i bogami izvadices dosta eksera i svakakvih gluposti
|
|
|||
|
|||
znaci
aparat bez diskriminacije sve oseti, da li je moguce kao sto neko rece da nema diskriminaciju ali da nema problema sa zemljom tj mineralima, vec da ima stelovanje samo za metale tj kalibrisanje aparata protiv minerala a da ostane osetljiv na metale,
auu, al sam ga zakomlikovao |
|
||||
|
||||
Citat:
Citat:
Citat:
|
||||
|
||||