|
Testiranje detektora Ovdje možete pročitati rezultate testiranja raznih detektora i takođe unijeti vaše rezultate testiranja... |
|
Teme - opcije |
|
||||
|
||||
pa sa-ta-ta-ta-ra...ko brano kocka kockica
|
||||
|
||||
Kad prodam kravu i tele kupujem Tejonče, ebeš čovjeka koji se neda nagovorit.
|
|
|||
|
|||
Tejon je odlicna masina. A jedan ton nikako nije mana. Kada se covek ispraksa moci ce tacno da odredi pomocu tog jednog zvuka gomilu stvari. Dali je novcic na povrsin, dali stoji na kant, da li je pored njega gvozjdje i koliko je dubok. Diskriminacija mu je odlicna mada i njega prevari veliko gvozdje. Detaljno uputstvo za rad postoji na netu samo je na engleskom.
|
|
|||
|
|||
To odredjivanje bez kopanja da li je novcic na kant ili uspravno ili da li je olovo ili folija iziskuje besomucno mlataranje sondom levo desno u mestu po 10-15 sekundi. Zar nije lakse zagrabiti asovom i prevrnuti + jos tada izbacujes mogucnost da nesto propustis (npr. zlato)
|
|
||||
|
||||
Ja sam od onih koji kopa skoro na svaki signal, iako znam da je gvozdje ili nesto bezveze. Nekad me signal prevari pa za ono sto sam bio siguran 100% da je sra nje ispadne dobro, zato cim zazvoni kopam pa nema veze sta je, imam dobru alatku za to.... pitajte ljude ako ne verujete :t otlach:
[SIGPIC][/SIGPIC] * [I]Zabluda je videti ono što ne postoji, ali i ne videti ono što postoji.[/I] * [I]Kad imaš sve, ne vidiš ništa. Progledaš tek kad nemaš ništa.[/I] [I]* Naše malo može biti mnogo za one koji nemaju ni malo.[/I] |
|
|||
|
|||
Stef isti smo, i ja kopam uvek, i jednom sam bio u pravu kada sam izvadio prelepog arpadovca.
|
|
|||
|
|||
Ni sam neznam koliko sam pari obuce pocepao od razgrtanja zemlje nogama
|
|
|
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
Novi detektor | drago | Vrste i namjena | 17 | 04.11.2007 19:37 |