|
Testiranje detektora Ovdje možete pročitati rezultate testiranja raznih detektora i takođe unijeti vaše rezultate testiranja... |
|
Teme - opcije |
|
|||
|
|||
Programi za Minelab Explorer Se XS II
Evo nesto od mene za podesavanje Minelab-ovih modela gore navedenih
mozda bude nekom od koristi....i vrlo vazno sto ovde ne pise NAKON SVAKIH 15-20 Min. Traganja NOISE CHANEL ukljuciti za bolje podesavanje zemljista...VRLO BITNO...tako mi rece prodavac ovih programa...Pozdrav |
|
|||
|
|||
svaka cast kolega ,gledam vec nedeljama niko nista da ubaci u ovaj deo foruma o detektorima
|
|
|||
|
|||
ako jos sta dobijem...POSTAVICU! !! :-)
|
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
imam dosta toga ali moram da skenujem knjigu koju sam kupio...za par dana stavljam...obecavam. .The Minelab Explorer & E-Trac Handbook By Andy Sabisch
sve je na engleskom |
|
||||
|
||||
Pošto se radi o zaštićenom autorskom radu ne možeš ga postaviti na forum, pošalji zainteresiranima mailom.
|
|
|||
|
|||
nema frke..napravicemo tako...hvala na informaciji!!!
|
|
|||
|
|||
Bio bih ti zahvalan
|
|
|||
|
|||
moze i meni ako ima nesto posebno sto nema u manuelu,ne verujem da ima neke tajne u podesavanju sto ne pise u fabrickom uputstvu? ako mozes salji i meni ja imam explorer II.hvala unapred ako mi saljes i ako ne
|
|
|||
|
|||
poslao sam link na PP....javite da li je ok???
|
|
|
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
Minelab Explorer SE Uputstvo ??? | dallape | Testiranje detektora | 7 | 13.08.2008 18:27 |
Novi Minelab EXPLORER SE | nikorexia | Vrste i namjena | 27 | 16.07.2008 21:16 |
PROGRAM ZA MINELAB EXPLORER II | damiani | Testiranje detektora | 5 | 27.01.2008 19:16 |
MINELAB Explorer II | mikipn | Vrste i namjena | 4 | 23.10.2006 14:31 |
iskustvo sa minelab explorer 2 | pdragan | Testiranje detektora | 16 | 06.09.2005 15:41 |