|
Novi vijek Sve što pronađete u internetu, knjigama i sl. a mislite da spada u ovaj vremenski period, od ca.1500 godine do današnjeg dana |
|
Teme - opcije |
|
||||
|
||||
da ne kopiram ceo tekst.
i ne moras se sloziti samnom.....cak i ovo neslaganje je politika .kao sto ti imas svoj stav,tako ja moj,enigma njegov,vumi njegov....i to je to...zato nam tema o politici ovde ne treba.....vratimo se nakitu i to je to.
Promijenjeno od Vumi (20.06.2009 u 23:55 sati) |
|
||||
|
||||
Citat:
nije bitno idemo dalje ako se moze.....
|
||||
|
||||
Slažem se jedini, drago mi je da je prevladao zdrav razum i molim vas da ubuduće ne miješate kruške i jabuke. Htjeli ili ne, moramo biti liberalni.
|
|
|||
|
|||
tema
Evo da se oglasim posto sam i postavio temu.
Meni je u celoj stvari jedino interesantno bilo sto je covek 10 godina drzao mindjuse kod sebe i negde 1952.godine ih predao muzeju i za to dobio nagradu od 800 tadasnjih dinara. Danas bi dobio bajbokanu zato sto je nasao. A sto se tice davanja i poklanjanja (citaj uzimanja)"narodnog"b laga ja mislim da zivimo u sampionskoj zemlji. Zar nije dovoljno da se podsetimo Avarskog pojasa?Ala ga cuvaju,tako dobro da niko ne zna ni gde je a ni sta je sa njim?A kopiju ce da zavrse krajem ovoga veka da je i mi vidimo... Dalje zaista necu i pozdravljam sve forumase dobre volje, |
|
||||
|
||||
Citat:
|
|||
|
|||
Eclipse4 nadam se da nisi "neslaganje" shvatio doslovno, jer ono je retoričke naravi, i nije ni potrebno da se moramo složiti. Kroz suprostavljene stavove lakše se dođe do bitnog. Sada ću se ja s tobom složiti da su plavušine tange ( a tek nositeljica istih tangi) zanimljivije od avarskog pojasa, što ne znači da ne bih volio imati isti pojas. Ma zamisli samo koliko bi se i plavih, crnih i brineta nositeljica tangi moglo dobiti za jedan takav pojas. Bilo bi ih za sve nas na forumu. E tek tada bi mogla krenuti prava rasprava o kvalitetama tangica, i bez obzira na moguća neslaganja, svi bi bili u pravu.
|
|
||||
|
||||
eto....vidis...kad je politika u pitanju dodje do neslaganja oko stavova ali kad su plavuse,crnke,ridze i ostale u pitanju,nema ne slaganja.....zato ljudi bacite se na ovo drugo ......odmah dodje do ljubavi u vazduhu i coprativnog lova na pomenute vrste
|
|||
|
|||
Citat:
|
|
||||
|
||||
pa evo recimo da ima 100 koada raznih vrsta,uzmi te vi po jednu a za mene sta ostane....eto dogovoreno?...dogovo renoooo....
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
nakit... | eclipse4 | Nakit | 7 | 20.04.2009 21:14 |
Turski nakit | Stef74 | Nakit | 0 | 01.09.2007 13:59 |