|
Zanimljivosti Sve što nalazite zanimljivo... |
|
Teme - opcije |
|
||||
|
||||
pesma o stojku nadam se da se gazda ne ljuti ;) ;) ;)
Pesma o stojku
Im'o sam strasno magare, bio je kvaran ko djavo Po kisi i po vetru ne terenu je staj'o pravo Po njivama koske lete, dize se strasna graja cim mu neko na lokalitet udje oce da ujeda za....j*ja Im'o sam strasnog stojka, bio je pravi ludak cim mi zazvoni detektor, iz torbe odmah vadi budak a kad u zemlju cukne, uvek mi srce jako zakuca jer cim zlatnik vadi....od radosti i zapuca Za njega nisu bile samo magarice slatke Ne, taj je skak'o na sve od kobile do..."patke" A tek na cure, cim je bilo neke sanse Princip je isti, sve su ostalo nijanse Im'o sam strasnog stojka, bio je malo cudan Po danu je trazio vesto, a nocu za kres uvek bio budan mule iz mog sela cule su za tog dasu Zbog tog sam stojka i ja bio na dobrom glasu Za njega nisu bile samo magarice slatke Ne, taj je skak'o na sve od kobile do..."patke" A tek na cure, cim je bilo neke sanse Princip je isti, sve su ostalo nijanse O, im'o sam strasnog stojka, bio je pravi blesa od opreme je imao sve...od asova do gprs-a o oruzju i da ne govorim sve od noza do mini gana ko mu na put stajo vise nije ugledo svetlost dana Meni je cetrdese neka, stize me jesen pozna a koliko je tek stojku....za sad jos niko nezna a bejah malo dete toga se secam barem dok su njegovi drugovi radili....stojko je drzao harem Poslusaj zato savet, sto ce ti cica dati Kad stojka na teren sretnes pocni odmah bezati a ako ga sretnes negde pijanog po kafani sklanjaj mu se sputa inace su ti dani odbrojani....
|
||||
|
||||
Bravo jedini, ni Đole ti nije ravan.
|
|
||||
|
||||
ah pa ja mislim da je velikomucenik stojko zajsta to zasluzio.....moda ce rade jos nesto da nam doda .....
|
|||
|
|||
Haaha............... ................... E bwe si blesav!!!!! Za sada nemam inspiracije ali sam na putu da uvatim neku Dobru u skut...........u i cim se to desi Stojka cu da " besim"
|
|
||||
|
||||
xexex sto da ga besis,mi ga ovde uzdizemo a ti da ga besis