|
||||
|
||||
Citat:
|
||||
|
||||
Ovako, nas ovdje ima trenutno 153 registrirana clana..manje vise, svi su aktivni, neko vise neko manje. Do sada izbrisanih, neaktivnih clanova, ima vise od 1000. Od tih 1000, bio je prilican broj onih koji su posjecivali forum ali nisu napisali ni jedan prilog...na kraju su i oni izbrisani. Ovdje je iskljucena mogucnost automatskog registriranja jer su u zadnje vrijeme poceli nenormalno da se registriraju spameri. Sada mogu samo da se registriraju oni koji se licno obrate meni, bar znam da se radi o ljudima a ne softwerima za te stvari. Ako i ti novi ne daju nekakav normalan odgovor na pitanje zasto hoce da se registriraju (tipa, nemam odgovora i sl), ne bivaju registrirani. Oni novi koji se registriraju a ne napisu ni jedan prilog za nekih 10 dana, i oni bivaju brisani (prilikom registracije ih uvijek upozorim da ce se to desiti). Vecina njih zeli samo da vidi fotke i to je sve, neki opet zele iz saasvim drugih razloga da se registriraju a te stvari ne zelim ovdje imati itd itd. Ljudi znaju biti do te mjere pokvareni da je to cudo, klece i mole za registracijom, objasnis im sve kako treba da se radi i sta se smije a sta ne smije, oni pristanu i na kraju u prvom prilogu prekrse pravila. Oni na sve pristaju samo da bi na kraju ostvarili ono sto su zamislili....recimo ostavili nekakav oglas i sl. Fotke se i dalje nece vidjeti za neregistrirane i tako ce i ostati.
|
||||
|
||||
Acervonec, samo sam pod utiskom slicnog foruma koji je samo za registrovane. Pozitivci su uvek dobrodosli i oni koji znaju nesto i oni koji bi da nauce. Mene brinu negativci i protivnici detektorasa. Mislim da bi se smelije pokazivali nalazi ovako se mnogi boje da pokazuju vrednije stvari. Mnogo puta sam se dvoumio dali da postavim neki lep nalaz ali sam ipak odustajao jer ipak neko nas posmatra (cia, bia, udba, lopovi, kriminalci, politicari, vanzemaljci(?) ...)
|
|
||||
|
||||
Mislis ako bi forum bio zatvorenog tipa da te niko nebi mogao posmatrati? Jel mislis da ih tamo sve poznajes (na nekom drugom forumu) pa si slobodniji da postavljas fotke? Ako mislis na forum na koji ja mislim, meni je sve jasno
|
|||
|
|||
Citat:
ima istine |
|
||||
|
||||
Ebiga, ja tu i tamo postavim poneko smeće da se razbije monotonija ili da se uklopim u određenu temu. Nastojim postavljati samo kvalitetne ili slabo zastupljene nalaze na forumima. Legalno je posjedovati, pogotovo ako je registrirano, no nastaje pi_zdarija kada te ulove na terenu, znači pokazao komad smeća ili nešto pristojno, ista je procedura,
jasno da tovarima iskopanog blaga nije mjesto na portalu. |
|
||||
|
||||
jasno - svi znamo, kako izgleda zlatna cigla! to nikoga ne interesira...
|
|
||||
|
||||
Nisam clan tog foruma na koji mislimo i neznam vise sta da mislim.
|
|
|