|
||||
|
||||
Vumi, priložio sam i obradio jedan jedinstveni nalaz koji je slučajno iskopan prilikom kopanja rupa za sadnju šljiva, koncem 19. st., mislim da sam popunio jednu stranicu buduće knjige, nestrpljivo čekam na drugu stranicu našeg projekta.
|
|
||||
|
||||
Na koji nalaz mislis, jel onaj u dokumentu koji si nam pokazao?
|
||||
|
||||
Upravo tako.
|
|
||||
|
||||
Moze se okaciti beskonacan tekst, nije problem, problematicno je malo sve to povezati fotografijama, posto se to onda mora raditi na drugi nacin a ne jednostavnim kacenjem istih. Htio bih da fotografije budu dio teksta a ne text pa red fotografija pa opet iznova tako, to mi je bez veze.
|
||||
|
||||
Citat:
|
|
||||
|
||||
Mislio sam direktno na forum
|
||||
|
||||
Citat:
Takve divlje rupe ne prave štetu samo nalazištu, već i vama tragaćima. Od toga se treba jasno distancirati. |
|
||||
|
||||
... i okaćiš u posebno rubriku na portalu/forumu. Kad imaš konačnu verziju samo sakupiš i odštampaš.
|
|
||||
|
||||
eh.........kako bi moje poitanje leglo lepo......al necu.....
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
jedan predlog za vumija | zeljkot | Pitanja koja se tiču korišćenja foruma!!! | 1 | 07.05.2006 17:01 |