|
|||
|
|||
opet u novinama
Kao sto vidite veoma smo popularni u ocima arheologa,ni jedan novinski clanak a da se ne pomedu detektorasi
|
|
||||
|
||||
|
|||
|
|||
Lako je njima da se prave pametni i da pljuju po nama. Neka malo setaju po njivama i rade, a ne da sede i primaju platu za nerad.
|
|
||||
|
||||
ma sta ce ti na njivi, neka samo sede i neka olajavaju! a i plata im nije nesta
|
|||
|
|||
Koliko rade jos je i dobra
|
|
||||
|
||||
Da je kojim slucaj zakon kao u Britaniji bio bi naslov ove price: Hobi arheolog sa metal detektorom otkrio pozlacenu kacigu i dao ga u muzej.
Sta je ovde prava istina zna samo pronalazac te kacige. Cini mi se da muzej u Novom Sadu radi na pravi nacin. Znaci slem je videlo preko 800 000 ljudi . To su lepe pare od ulaznica a deo pripada nasem muzeju. Uvek sam bio da se tako lepe i vredne stvari odnesu u muzej. Da ih ceo svet vidi i divi im se a ne neki privatni kolekcionar. Da sa unucima odem jednog dana u muzej i kazem im to je vas deda nasao i odneo u muzej da svi gledaju i dive se. Nekim muzejima nebi dao ni krzavu bronzicu kao sremkomitrovackom, beogradskom, pozarevackom jer su prepuni afera sa kradjama i podmetanjima. Staje sada sa avarskim pojasom, gde je sta je sa njim jel ce biti napokon izlozben da ga vidimo? To izgleda niko nezna. Hteo bih otici u Novi Sad u muzej pa me zanima dali dozvoljavaju da se slikaju izlozbeni predmeti? |
|
||||
|
||||
Nema slikanja dok nekom ne gurneš u džep.
|
|
|||
|
|||
slikanje
Nece mi biti tesko da se raspitam o tome i da Vam odgovorim.
|
|
||||
|
||||
Veceras u dnevniku (19.30) na tv pinku o slemu ko ima prilike neka pogleda.
|
|
||||
|
||||
Na istu temu uz predivnu muziku http://www.youtube.com/watch?v=jp-882ENCes
|
|
|
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
Opet engleski detektoras | zeljketa | Antika | 9 | 27.01.2009 18:17 |