|
Testiranje detektora Ovdje možete pročitati rezultate testiranja raznih detektora i takođe unijeti vaše rezultate testiranja... |
|
Teme - opcije |
|
|||
|
|||
sluske
Vumi te su mnogo dobre nisam ih video kod nas ali ne volim mnogo veliku budzu na glavi.To je dobro jedino za zimu.Jel ima i kako bih ti rekao tanjih kao na pr.sto su originalne za XP a da jee za jedno uvo i posto su(raspon cena)Hvala unapred.
|
|
||||
|
||||
Imaju ovakve ali su na zalost mono. Cijena nepunih 14€
|
|||
|
|||
Citat:
hahhahahahha jesam se sad nasmijao ljepo hahaha |
|
||||
|
||||
Moj prijatelj koji ima xlt ima zvuk koji podseca na zov patke (vabilica). Zamislite di dzeja koji vrti plocu i taj zvuk. Ja se skroz dekoncentrisem kada radim blicu njega jer umrem od smeha kako je taj zvuk smesan. Kva, kva, kva se cuje kad otkrije nalaz.
|
|
|||
|
|||
Ma neslusaj vumija. I on je uzivao cesto na koncertu gareta
|
|
|||
|
|||
Kva, kva, kva se cuje kad otkrije nalaz.[/quote]
Kolega ako nisi znao, to ti je detektor za dve namene. Prva trazis novcice. Druga- navlacis patke na taj kvak, kvak. Covek je verovatno i lovac i tragac. Na ramenu puca a u ruci kva, kva |
|
||||
|
||||
Zamisli da veliko jato pataka sleti na njega. Od lovca postane lovina. Kao u crtacu patak dace i duska dugouska.
|
|
|||
|
|||
Citat:
|
|
||||
|
||||
Da mislio sam gde nema puno gvozdja,na prljavom terenu i jest problem jer kad se ukljuci disriminator dosta detektora preskoce dobre mete u blizini gvozdja...
|
|
||||
|
||||
U toj situaciji su Spektrumovi VDI brojevi zakon, pogotovo za tragače sa lošim sluhom.
|
|
|
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
Pitanje | miligor | Testiranje detektora | 20 | 09.03.2008 10:01 |
Pitanje | fabijanus | Zanimljivosti | 9 | 06.10.2007 00:18 |
pitanje | Nigrianvs | Zanimljivosti | 15 | 22.05.2007 11:12 |
Pitanje.... | Vumi | Pitanja koja se tiču korišćenja foruma!!! | 9 | 14.04.2005 03:50 |