|
||||
|
||||
Novi browser Google Chrome
Da li je neko od vas vec instalirao ovaj novi browser koji dolazi iz kuce Google? Izgleda da nije los...trenutno ima samo BETA verzija i moze se skinuti na bilo kom googleovom domenu.
|
||||
|
||||
Stari je zadovoljavajući za starudiju poput mene.
|
|
|||
|
|||
Na slikama lepo izgleda, ali ga nisam mogao instalirati jer traži XP sa servicepack-om 2 a ja imam keca (zbog meni bitnih softvera koji ne rade pod dvojkom)
|
|
||||
|
||||
ni ja ga nisam probao.......mada covek pita dal je neko probao a javljamo se samo mi koji nismo,xexe
|
|
||||
|
||||
Ma nema problema, ja ga imam instaliranog, nije los mada mi se juce desavalo da nece da otvori sve na forumu (mozda je to bilo do foruma tada). Inace, sam browser nije "tezak" kao npr IE. Ne svidja mi se to sto na stranicama gdje su linkovi u meniju ispisani slovima, iste prikazuje u plavoj boji, isto kao i firefox.
|
||||
|
||||
ja koristim firefox i jako sam zadovoljan .....po meni je extra...
|
|
||||
|
||||
Interesantno je takodje i to da mi pri radu sa ovim browserom, uvijek nedostaje jedan baner na vrhu stranice
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
google earth | zeljkot | Zanimljivosti | 10 | 22.10.2005 02:58 |