|
|||
|
|||
za rade
svaka cast rade,ipak vredi biti uporan
|
|
||||
|
||||
blago vama kad imate njive
[SIGPIC][/SIGPIC] * [I]Zabluda je videti ono što ne postoji, ali i ne videti ono što postoji.[/I] * [I]Kad imaš sve, ne vidiš ništa. Progledaš tek kad nemaš ništa.[/I] [I]* Naše malo može biti mnogo za one koji nemaju ni malo.[/I] |
|
|||
|
|||
hvala kolege na cestitkama konacno i ja malo da pozutim posle duze vremena. Signal na zucu je, nemoze se opisati cist ko decija suza. Sutra smo resili kratki i ja da odemo i dovedemo jos po jednog zucu samo malo veceg
|
|
|||
|
|||
Baki druze, znas i sam da su se sremci poslednjih godina ulenjili pa neoru njive navreme zato i slabije dobijaju kise. Ovde cim smaknu odma oru i posle pada kisa( vrednom i bog daje)
|
|
||||
|
||||
Ore se i do metar dubine pa ni kapi kise.
|
|
|||
|
|||
kolega znam, proveo sam dve nedelje po paklenoj vrucini na metarskom oranju, zaradio jacu upalu misica,svaki dan suncanicu a robe je bilo da nisam mogao daje stignem po dzepu
|
|
|||
|
|||
pike nemoj samo ti da kukas
nema terena kojeg nisi vec dvaput obisao |
|
||||
|
||||
Trenutno sam se bazirao po sumama, nije vrucina, nema insekata, nigde nikog osim poneke srne i divlje svinje. Tisina i mir boziji. Vec sam peti dan na jednom terenu radim veoma polako sve kopam a ima i rezultata. A na njive jos neidem dok ne padne kisa. Nema kapi vode na 30 cm dubine.
|
|
|||
|
|||
Citat:
|
|
|