|
||||
|
||||
|
||||
|
||||
Ima stetnosti, kako nema, meni se krivi kicma od kopanja a i poplavili mi nokti na noznim palcevima, radeci na jako strmom terenu u krutim cokulama ....a kao sto enigma rece, ja obecao mojoj zivotnoj saputnici da cu je zeniti kada pronadjem zlatni rimski prsten...sta mislis sta ce biti kada ga pronadjem??
|
|||
|
|||
Muzika
Vumi ti mislis tako ali ti ja to tvrdim i mogu i da ti dokazem.Uostalom ako su ovo samo individualna misljenja to pozdravljam jer svako ima svoj stav o tome.Pa svi poznati muzičari od pre pa i danas bi trebalo da su gluvi.Ne treba ljudi uopšte da se plase od frekvencija detektora jer je to bezopasno
|
|
|||
|
|||
sreca
Ne kazem da sam poznat ali i ja sam muzicarski lebac ruckao 30-tak godina i to na koncertima 15-tak godina ostalo po hotelima i raznoraznim sedeljkama,Posto sam klavijaturista,mixet a mi je uvek bila na dohvat leve ruke a samim tim i jedna od zvucnih kutija okrenuta na uvo.Hvala Bogu moj sluh nije popustio ni malo u odnosu kakav je bio na pocetku.Ovo tvrdim zato sto sam isao na ispitivanje u gluvu sobu bas povodom toga(ostecenje sluha na radnom mestu).
Mislim da je to individualna stvar u kojoj najvise zasluga nosi genetika. Sto se tice zracenja detektora,rezultate cu objaviti cim mi se drugar vrati sa odmora. |
|
||||
|
||||
Citat:
pa kad te jednom bude pogledala.....znaces sve,xexexe |
|
|
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
Tražim savjet za kupnju detektora | Vanuatu | Vrste i namjena | 9 | 30.12.2006 04:02 |
Kupovina detektora metala | zeljketa | Vrste i namjena | 7 | 15.06.2006 12:33 |
Upotreba detektora metala | zeljketa | Vrste i namjena | 1 | 12.06.2006 23:13 |
Principi rada detektora metala | zeljketa | Vrste i namjena | 2 | 11.06.2006 12:34 |
Pored Detektora | kratki | Zanimljivosti | 1 | 12.03.2006 21:19 |