|
Testiranje detektora Ovdje možete pročitati rezultate testiranja raznih detektora i takođe unijeti vaše rezultate testiranja... |
|
Teme - opcije |
|
|||
|
|||
uporedni testovi
Pozdrav svima,ne znam da li je neko vec lutao po ovoj stranici ali mislim da je vredi pogledati u uporediti neke vrednosti pojedinih detektora.Uverute se i sami,http://www.staffsmetaldetectors.co.uk/depth_test.htm
|
|
|||
|
|||
tragac kako ide ,nadje li se po nesto? ovaj redosled na ovim testovima sa ovog sajta kod mene ne bi izgledali bas ovako...
|
|
|||
|
|||
testovi
Laki ja sam samo preneo necija tudja iskustva za informaciju svima a bilo bi jako lepo ako ti imas neka svoja uporedna testiranja da nam ih predocis.Ja mislim da svako nase testiranje ima uticaja na nabavku novih detektora i upoznavanje sa istima.
Konkretno ja jos uvek nisam bio na pravom lokalitetu tako da ne mogu nista ni da komentarisem jer svako od starijih i iskusnijih tragaca se nakopao pivskih cepova,konzervi i alu folije vise od mene ali naravno na pravom terenu su imali i rezultate. Ako si ti vrsio bilo kakva testiranja ja mislim da ce svima biti drago da ih objavis. |
|
|