|
||||
|
||||
pomoc
zeleo bih da mi objasnite kako da postavim sliku pored svog imena koje pise u gornjem desnom uglu,(kao sto ima enigma i ostali).
|
|
||||
|
||||
Izgleda da je do skripta.
Šmekao sam, i ne mogu da pronadjem opciju za upload nove sličice. Trebala bi da postoji opcija u Kontrolnom centru, ali koliko vidim možeš da izabereš samo neku od ponudjenih. |
|
||||
|
||||
U kontrolnom centru kliknes na "Promijeniti korisnicku sliku". Nakon toga ti se otvara stranica gdje mozes vidjeti ono sto se vidi na prikacenoj slici.
|
||||
|
||||
hvala probacu.
|
|
|||
|
|||
Vumi ovo ti neradi jer nemam pravo da uđem u stranicu.Zašto,zašto baš ja
|
|
||||
|
||||
nemogu ni ja.
|
|
||||
|
||||
Neka mi neko posalje od vas dvojice svoju lozinku da vidim o cemu se radi...ali brzo, jer moram na posao...
admin@vumidet.net
|
||||
|
||||
|
||||
|
||||
uspeo sam,stavio sam sliku svoje cerke,ali imam jos jedno pitanje>kako da korisnicko ime biljadj promenim u nesto drugo.pokusavao sam ali nevidim opciju za to.
|
||||
|
||||
Sada mogu svi opet normalno da mijenjaju svoj profil. Korisnicko ime ne mozes mijenjati sam po zelji, ono koje si registrirao ono ti ostaje do vijeka vijekova . Sta mislis kada bi svako od nas svaki dan mijenjao svoje korisnicko ime, na sta bi to izgledalo. Da bi se promijenilo korisnicko ime, potreban je debeo razlog
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
Potrebna Pomoc Za Super Sondu | boban018 | Vrste i namjena | 3 | 01.05.2007 15:22 |