|
Testiranje detektora Ovdje možete pročitati rezultate testiranja raznih detektora i takođe unijeti vaše rezultate testiranja... |
|
Teme - opcije |
|
|||
|
|||
RAZLIKA ???
Pozdrav ,mozelimi neko pomoci .
Interesujeme koja je razlika izmedju GP 3000 I XP GOLD MAX POWER. |
|
||||
|
||||
U zadnjih deset godina nema spektakularnih inovacija u tehnologiji VLF i ostalih detektora. Ja se često zaebavam na račun XLT-a, zahvaljujući tome, jer na mnogim forumima čitam kontradiktorne informacije o istim aparatima. Tajna je u poznavanju, odnosno nevjerovatnim mogućnostima podešavanja istih. Prihvaćam i "friziranje", ali to je neka druga priča. Postoji jedno jedino pravilo, a to je: kolko love tolko muzike, nisam mislio na bezvrijednu ezoteriju, već na provjerene VLF tehnologije renomiranih proizvođača. Na tvorničke programe zaboravi, jer ćeš se razočarati u vrhunskim mašinama. Jednostavno rečeno s aparatom se moraš često družiti da izvučeš maksimum, pa i više iz njega, a to znači rad, rad i samo rad.
|
|
|||
|
|||
razlika
fala enigma. mene samo interesuje naprimer. Dali recimo vrednos jednog od aparata sasluzuje tu cenu u odnosu na drugog. Ako je cena veca za duplo dali je snaga kvalitet itd dupla
|
|
||||
|
||||
Nije isključivo pravilo, ali uveliko ovisi o tehnologiji istog, lopata je oduvijek bila puno jeftinija od pluga.
|
|
|||
|
|||
citat
Enigma ti je upravo rekao ono pravo.Cena aparata ne odredjuje uvek da li ces nesto naci.I ja dodajem:rad,rad,rad. i naravno i razmisljanje prilikom rada,neizbezna je i mucenica.
|
|
||||
|
||||
Citat:
Zaboravih napomenuti da je i razlika u cijeni skoro 4:1 u koristi GP-a, sto opet ne znaci da ce, ako Goldmaxx pronadje zlatnik na 20cm dubine, on pronaci isti na 80cm
|
|||
|
|||
Hfala vumi ,juce sam isao na cist teren sto se tice mineralizacije, koristio sam 2 aparata gp 3000 i obicnog mino tragaca. Uveriosam se da je osetljiv i kada je njemu u blizini drugi aparat dajemu dosta smetnji.
Imam ponudu da ga kupim pa meje zato interesovala razlika. Zainteresovan sam bio za xp gold max power , sadsam u dilemi ,ali ipak je dosta skuplji pa neznam... |
|
||||
|
||||
Sam trebas da se odlucis, radi se o dva razlicita aparata