|
Testiranje detektora Ovdje možete pročitati rezultate testiranja raznih detektora i takođe unijeti vaše rezultate testiranja... |
|
Teme - opcije |
|
|||
|
|||
Molba za Lakija
Laki molim te kad budes imao vremena probaj na kojoj dubini Tejon moze uhvatiti sester sa DD sondom. Izmeri sester pre testa i da taj signal bude prepoznatljiv za kopanje. Interesuje me. Hvala unapred!!!
|
|
|||
|
|||
ok, dogovoreno!
skoro sam pisao o zadnjem sesteru kojeg sam pronasao, bio je na dubini oko dvadesetak santimetra ,ali je zanimljivo to da je izgleda bio lose postavljen,tako da ga fiser 3d nije registrovao a tejon jedva (ali ga je registrovao) ...oba detektora su imali vece sonde,a oni iskusniji znaju da fiser nije tako plitak aparat ,pogotovu ako su vece stvari u pitanju ... |
|
||||
|
||||
laki laki laki
pa ja nikako da uklavirim da si ime promenuo - SLOBODANE SIVI TICU- |
|
|||
|
|||
uh, upeca me
|
|
|||
|
|||
Citat:
na 30 cm dobar signal na 35 cm malo slabiji signal ali se kopa(ja to kopam) na 40 cm malo slabiji signal ali ne iz svih pozicija (uglova ) i to kopam na 45 cm desava se nesto ,ali nije to to,to ne kopam napomena : -zemlja je bila peskovita,mozda bi bila druga situacija da je neki drugi tip zemlje... -precnik sestera(ili ono sto je od njega ostalo)je 31cm,tezina 22 grama ... -ipak je to sveze zakopani novcic i postavljen u najbolji polozaj za detekciju ,i ne treba previse pridavati vaznost ovom testu... zaboravio sam napomenuti da je pored mene bio i moj prijatelj koji radi sa fiserom cz 3d ,testirali smo i njega i on je pokazivao od 35cm da se ovde nalazi gvozdeni predmet(ton za gvozdje) ,tejon je radio u disk modu u kojem i obicno radim... pozdrav! |
|
|||
|
|||
Hvala ti prijatelju samo moram da prepravim ove dimenzije sestera koj si naveo, ispasce da je serpa a ne sester!
|
|
|||
|
|||
Citat:
dobro je kad nisam stavio metre (31mm) |
|
|||
|
|||
kratki kako ti se cini ovaj test ,kako se ponasa XP na slicnom testu?
|
|
|||
|
|||
danas sam imao malo vise slobodnog vremena za jos jedan test ,ali je ovog puta zemlja bila drugog tipa...
|
|
|||
|
|||
Probao sam Gmaxxa II pre neku nedelju i imao sam lep signal na 40cm, dalje nisam kopao mrzelo me a i bilo je poprilicno hladno. Cak smo i lopatu zaboravili koliko nam se zurilo da pobegnemo sa terena!
|
|
|
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
Pitanje za Lakija | zokioki | Testiranje detektora | 7 | 10.02.2008 12:25 |