|
|||
|
|||
Sretna Julisko/Pravoslavna godina!
Svima koji proslavljaju Novu Godinu i po ovom kalendaru što ga ustoliči Julije Cezar - sve najbolje!
Inače, mislim da bi i Vi zagriženi kolekcionari (i oni koji nisu pravoslavne veroispovest) trebali ovaj dan makar simbolično, kao veliki fanovi Rima, obeležiti jer je ovaj forum zbog Vas prepun rimskih vladara i njihovih lakomih žena Evo i jedne lakome Centurion Mrazice za sve |
|
|||
|
|||
Za mene postoji samo jedna Nova Godina koju slavim i to je ova. Zelim vam mnogo zdravlja i uspesnih pronalazaka, zelim da propadnete u rimsku ostavu punu novcica i da ih podelite sa nama.
|
|
||||
|
||||
Cestitke i sa moje strane.
|
||||
|
||||
Pridruzujem se cestitkama...
|
|
|||
|
|||
i ja takodje!
|
|
|||
|
|||
srecna nova 2008
Pridruzujem se cestitkama
|
|
|||
|
|||
Prijatelji cestitke i od mene, evo dopala mi se ta centurion-mrazica pa reko mogo bi naci jednu ostavu takvih. Mada bi se onda verovatno jedno vreme prestao aktivno baviti ovim hobijem.
|
|
||||
|
||||
menjam dve ostave ukletog blaga za jednu seka centurion mrazicu, uz blago gratis idu i svi detektori u mom posedu
dok ne stigne ponuda za razmenu zelim svima sve najlepse u novoj julijanskoj pravoslavnoj godini svima koji je slave ili koji su samo simpatizeri a i onima koji su novu godinu proslavili par dana ranije zelim mnogo lepih trenutaka na terenima koje obilazite u drustvu sa metal detektorima ili bez njega puno zdravlja i srecno kopanje pozzzzz |
|
|||
|
|||
E sa ovom Centurion Mrazicom bi itekako imalo smisla voditi borbu za goli život sa dubokim ukopavanjem.
|
|
||||
|
||||
Čestitke i od mene, a Mrazoebicu na jednake djelove.
|
|
|
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
Arheologija Zanimljivosti | rammstein | Zanimljivosti | 19 | 11.03.2007 14:49 |
Pronadjena mumija stara vise od 3800 godina | Vumi | Zanimljivosti | 0 | 14.06.2004 02:44 |
U Kini pronadjeno vino staro 2000 godina | Vumi | Zanimljivosti | 0 | 12.06.2004 23:34 |
Pronadjena 2000 godina stara krema | Vumi | Zanimljivosti | 0 | 12.06.2004 23:25 |